Libnet.ro
UNICEF

11:15

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

Antena3 Antena3,
inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. continuă pe Antena3

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 61

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre trei barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara, care nu erau vaccinati antigripal. Dintre acesti pacienti, doar unul nu avea conditii medicale preexistente. Numarul deceselor din cauza virusului a ajuns la 61, relateaza Mediafax.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 63

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre doibarbati din Bucuresti si Arges, care nu erau vaccinati antigripal. Acesti pacienti aveauconditii medicale.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

inca sase persoane au murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 54

Inca sase persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 54, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Stire in curs.

Bilantul deceselor din cauza gripei creste alarmant. Alte doua persoane au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Gripa face noi victime in Romania! Bilantul a ajuns la 48 de morti

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 48, a informat, marti, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, este vorba despre o femeie.

inca un barbat a murit din cauza gripei, in Arges

In judetul Arges a fost confirmat un al doilea deces provocat de gripa. Este vorba despre un barbat in varsta de 43 de ani din Darmanesti, confirmat cu virus gripal AH1, care avea insa si o afectiune cronica.

14 gradinite si scoli, nchise joi si vineri n Bucuresti din cauza gripei

14 unitati de invatamant vor fi inchise joi si vineri in Bucuresti din cauza epidemiei de gripa, a anuntat miercuri reprezentanta Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) Marina Manea.

Alte doua persoane au murit de gripa / Numarul deceselor a ajuns la 58

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )