Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gripa a facut noi victime. Numarul persoanelor care au murit a ajuns la 27

Antena3 Antena3,
Gripa a facut noi victime. Numarul persoanelor care au murit a ajuns la 27

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns marti la 27, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de. continuă pe Antena3

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 19. Ultima victima, o femeie de 45 de ani

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat, sambata, inca un deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba despre o femeie de 45 de ani, din judetul Ialomita, care nu era imunizata impotriva gripei. De la inceputul sezonului au fost inregistrate 19 decese, transmite Mediafax.

Gripa face noi victime in Moldova. Numarul deceselor se ridica la sase

De la inceputul sezonului gripal 2018-2019, gripa de tip AH1N1) a facut sase victime in Moldova. Potrivit Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, in majoritatea cazurilor, persoanele s-au adresat tardiv la medic, incercand sa se trateze de sine statator.

GRIPA A OMORAT 27 DE OAMENI! Romania, in pragul unei EPIDEMII

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 27, informeaza luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Totusi,potrivit normelor sanitare, in Romania nu.

Gripa a mai produs trei victime. Numarul deceselor din acest sezon ajunge la 23

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor din acest sezon ajungand astfel la 23, potrivit ultimelor statistici ale Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )