Libnet.ro
UNICEF

22:16

Un grup islamist a amenintat ca va ataca Jocurile Olimpice de la Soci

Antena3 Antena3,
Un grup islamist a amenintat ca va ataca Jocurile Olimpice de la Soci

Un grup islamist a postat un video pe internet in care revendica cele doua atentate sinucigase de la Volgograd, produse luna trecuta si care au ucis 34 de oameni, si ameninta ca va ataca Jocurile Olimpice de la. continuă pe Antena3

Vladimir Putin ii avertizeaza pe turistii homosexuali care vor sa vina la Jocurile Olimpice Soci 2014

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri intr-un interviu acordat BBC ca persoanele homosexuale vor fi binevenite la Soci, pentru Jocurile Olimpice, dar a avertizat ca nu va fi tolerata raspandirea propagandei gay.

Dubla explozie in Daghestan, in momentul in care Vladimir Putin promitea ca va asigura securitatea la Jocurile Olimpice de la Soci

Un atac cu lansator de grenade si cu o masina capcana s-a soldat cu peste zece raniti, vineri, intr-un oras din Caucazul rusesc, in momentul in care presedintele Vladimir Putin asigura oaspetii externi ca s-au luat toate masurile pentru securitatea din timpul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, scrie AFP.

Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi cele mai scumpe din istorie, insumand circa 50 de miliarde de dolari. Potrivit CNN, aceste costuri vor fi cu zece miliarde peste cheltuiala Chinei pentru JO de la Beijing.

Soci 2014: Teroristii din Caucaz ameninta cu atentate la Jocurile Olimpice.

Islamisti din Caucazul rus au amenintat ca vor comite atentate la Soci, in timpul Jocurilor Olimpice JO) de Iarna, care incep pe 7 februarie, intr-o inregistrare video postata luni pe site-ul jihadist vdagestan. com, citat de Mediafax. In ceea ce priveste Jocurile Olimpice, am pregatit un cadou pentru tine si pentru turisti, cu scopul de a razbuna sangele musulman varsat in intreaga lume, afirma - adresandu-i-se presedintelui rus Vladimir Putin - doi barbati in varsta de aproximativ 25 de .

Eva Tofalvi, portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a anuntat ca biatlonista Eva Tofalvi va purta drapelul tricolor la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )