Libnet.ro
UNICEF

08:32

Un grup cu peste 15.000 de angajati suspenda activitatea celor cinci fabrici din Romania

Adevărul Adevărul,
Un grup cu peste 15.000 de angajati suspenda activitatea celor cinci fabrici din Romania

Un producator german de componente auto, care are in Romania aproximativ 15. 000 de angajati, a anuntat ca suspenda in mare parte activitate in cele cinci fabrici locale, pe fondul masurilor legate de prevenirea raspandirii virusului COVID-19 si in contextul reducerii activitatii clientilor din piata auto. continuă pe Adevărul

Draxlmaier, companie auto cu 15.000 de angajati in Romania, suspenda activitatea in cinci fabrici

Grupul german Draxlmaier, care are in Romania aproximativ 15. 000 de angajati, a decis sa suspende in mare parte activitatea fabricilor locale din Satu Mare, Pitesti, Timisoara, Hunedoara si Brasov, scrie Ziarul Financiar. Masura vine pe fondul masurilor legate de prevenirea raspandirii virusului COVID-19 si in contextul reducerii activitatii clientilor din piata auto.

Coronavirus. Spitalele din Slatina si Caracal suspenda activitatea din ambulatorii. Sute de pacienti, nevoiti sa amane consultul de specialitate

Ambulatoriile, de stat sau private, isi suspenda activitatea, masura fiind adoptata in contextul luptei pentru limitarea raspandirii Covid-19.

Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Centrele Comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi suspenda activitatea temporar incepand din data de 22 martie 2020, ora 22:00, anunta un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )