Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus. Spitalele din Slatina si Caracal suspenda activitatea din ambulatorii. Sute de pacienti, nevoiti sa amane consultul de specialitate

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Spitalele din Slatina si Caracal suspenda activitatea din ambulatorii. Sute de pacienti, nevoiti sa amane consultul de specialitate

Ambulatoriile, de stat sau private, isi suspenda activitatea, masura fiind adoptata in contextul luptei pentru limitarea raspandirii Covid-19. continuă pe Adevărul

Dupa Baneasa Shopping City, alte 2 mall-uri din Capitala isi suspenda activitatea

Centrele Comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi suspenda activitatea temporar incepand din data de 22 martie 2020, ora 22:00, anunta un comunicat.

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale.

E.ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii. Ce fac cei care nu au cont online

ON Energie Romania isi suspenda temporar activitatea in centrele de relatii cu clientii incepand de luni, 23 martie. Ce fac cei care nu au cont online? E. ON Energie Romania isi suspenda activitatea in centrele de relatii cu clientii E. ON Energie Romania a informat vineri ca suspenda temporar activitatea magazinelor E. ON de luni, 23 martie. Clientii .

Athenee Palace Hilton isi suspenda activitatea, pentru prima oara in cei 106 ani de la deschidere

Athenee Palace Hilton isi suspenda activitatea incepand din 23 martie, pe toata perioada starii de urgenta, fiind pentru prima data cand este luata o astfel de masura in cei 106 ani de la inaugurare, anunta Grupul Ana Hotels, detinut de omul de afaceri George Copos.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Italia suspenda activitatea navelor de croaziera italiene

Activitatea navelor italiene de croaziera a fost suspendata si intrarea in porturile din peninsula a.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )