Libnet.ro
UNICEF

07:15

Grupul Schweighofer iese din randul proprietarilor de paduri din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Schweighofer iese din randul proprietarilor de paduri din tara noastra

Grupul Schweighofer anunta vanzarea companiei subsidiare Cascade Empire, precum si divizia de management forestier, Ocol Silvic Cascade Empire, catre compania suedeza GreenGold Group, se arata intr-un comunicat remis astazi Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Grupul Schweighofer anunta ca isi vinde padurile din Romania

Grupul Schweighofer a anuntat luni ca vinde compania subsidiara Cascade Empire S. si ca iese astfel din randul proprietarilor de paduri din Romania. Grupul Schweighofer, unul dintre liderii.

Schimbare de strategie. Grupul Schweighofer si-a vandut toate padurile din Romania

Grupul Schweighofer, specializat in prelucrarea lemnului, face o schimbare de strategie si isi vinde compania care detine 14. 283 hectare de paduri in Romania catre suedezii de la GreenGold Group. Prelucratorul renunta astfel la toate proprietatile de paduri din tara noastra.

Decizie surpriza pe piata exploatarii lemnului. Grupul Schweighofer a vandut divizia prin care a cumparat paduri in Romania

Decizie surpriza din partea companiei Schweighofer, care detine in Romania trei fabrici de cherestea si doua fabrici de panouri din lemn. Conducerea grupului a decis sa vanda compania subsidiara precum si divizia de management forestier, care detine peste 14. 000 de hectare de padure in sapte judete.

Grupul Schweighofer isi vinde padurile din Romania

Grupul austriac Schweighofer a anuntat luni ca vinde subsidiara Cascade Empire, care detine peste 14. 000 de hectare de paduri, si divizia de management forestier, Ocol Silvic Cascade Empire, catre compania.

GlaxoSmithKline iese din cursa pentru preluarea unei divizii Pfizer

Producatorului britanic de medicamente GlaxoSmithKline Plc GSK) a decis, la finele saptamanii trecute, sa se retraga din cursa pentru cumpararea diviziei de ingrijire a sanatatii consumatorilor din cadrul gigantului american Pfizer Inc. , dupa un gest similar facut, miercuri, de producatorul britanic de bunuri de larg consum Reckitt Benckiser Group Plc.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )