Libnet.ro
UNICEF

18:30

Guardian: Acesta e un scrutin despre Brexit. Dar Boris Johnson nu va infaptui Brexit-ul

Hotnews Hotnews,
 Guardian: Acesta e un scrutin despre Brexit. Dar Boris Johnson nu va infaptui Brexit-ul

Exista un singur motiv pentru care alegerile de astazi au loc: Brexit. Sase saptamani mai tarziu, alegerile din 2019 sunt tot niste alegeri despre Brexit. Poate ca tu ai vrea sa fie despre alte lucruri. Poate ca esti satul si iritat de toata cearta despre Brexit. Toate acestea nu sunt insa decat fuga de realitate,potrivit The Guardian, citat de Rador. continuă pe Hotnews

VIDEO Alegeri ca-n filme. Boris Johnson a plecat la colindat in ajunul anticipatelor, imitand celebra scena din Love, Actually Cum a reactionat Hugh Grant

Britanicii vor fi chemati joi la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Nimic romantic in nesfarsitele dezbateri pe tema. Si totusi, Boris Johnson a decis sa isi incerce norocul plecand la colindat dupa voturi si incercand sa il imite pe fermecatorul David, premierul interpretat de Hugh Grant in filmul devenit deja un clasic al Craciunului, Love, Actually.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

VIDEO Ultima zi de campanie: Boris Johnson s-a ascuns intr-un container frigorific, pentru a scapa de reporteri

In timpul unei transmisii live pentru emisiunea Good Morning, Britain, a postului ITV, premierul Boris Johnson s-a ascuns intr-un container frigorific pentru a scapa de reporteri, in timp ce unul dintre consilierii sai este surprins injurand.

Boris Johnson, criticat dupa ce a refuzat sa se uite la o poza cu un copil care dormea pe podeaua unui spital

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a primit critici dure din cauza faptului ca a luat telefonul unui reporter si l-a pus in haina sa, refuzand sa se uite si sa comenteze cazul unui baiat de patru ani. Copilul, suspect de pneumonie, fusese nevoit sa doarma pe holul unui spital din cauza lipsurilor din sistemul medical britanic, conform Yahoo News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )