Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ. Cine credeti ca intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, Dan Barna sau Mircea Diaconu?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cine credeti ca intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, Dan Barna sau Mircea Diaconu?

Guvernul Viorica Dancila a cazut, dar batalia alegerilor prezidentiale abia incepe oficial. Iar daca sondajele arata un concurent sigur de turul doi - pe presedintele Klaus Iohannis - e agitatie pentru. continuă pe Antena3

Dancila, dupa ce a cazut: Intru in turul doi la prezidentiale. Nu demisionez din fruntea PSD. Nu-mi reprosez nimic, guvernul va ramane in istorie ca unul bun

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat joi, la Parlament ca pleaca cu datoria implinita si ca guvernul va ramane in istorie drept un guvern bun. Totodata, premierul a afirmat ca e sigura ca va ajunge in turul doi la alegerile prezidentiale.

Un candidat la alegerile prezidentiale a fost eliberat din inchisoare cu trei zile inainte de turul doi

Omul de afaceri Nabil Karoui, intrat in turul doi al alegerilor prezidentiale din Tunisia, are in sfarsit ocazia sa-si convinga fata in fata alegatorii, fiind eliberat miercuri seara din inchisoare.

Shanghai Masters: Andy Murray, eliminat in turul doi de Fabio Fognini - Britanicul a servit de doua ori pentru victorie (Rezultatele zilei)

Andy Murray 289 ATP) si Fabio Fognini 12 ATP) au oferit un meci superb in turul doi la Masters-ul de la Shanghai. Dupa ce a pierdut primul set la tie-break, fostul lider mondial a impins partida in decisiv, unde a servit de doua ori pentru victorie. in cele din urma, Murray a trebuit sa se recunoasca invins, scor 6-74), 6-2, 6-72), dupa trei ore si 11 minute de joc.

Theodor Paleologu, critici dure la adresa contracandidatilor: Sunt niste gropari ai democratiei PSD-ul nu poate castiga alegerile, decat daca intra un Vadim in turul doi

EXCLUSIV ONLINE Theodor Paleologu a vorbit miercuri seara in cadrul dezbaterii Studentii fata in fata cu liderii politici despre alegerile prezidentiale din acest an si despre principalii sai.

Romanii pariaza pe castigatorul alegerilor prezidentiale. Cine este preferatul caselor de pariuri si cine are cele mai mici sanse

Romanii au luat cu asalt casele de pariuri pentru pronosticurile privind candidatii care vor castiga in acest an alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )