Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Playtech Playtech,
Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila . continuă pe Playtech

Dancila, despre Victor Ponta: Dorinta lui e de a distruge PSD E exclus ca PSD sa guverneze cu Ponta si Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a lansat acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta despre care a precizat ca nu isi va respecta niciodata cuvantul fata de nimeni, in contextul motiunii de cenzura. De asemenea,.

Dancila: Tinta lui Victor Ponta este Partidul Social Democrat, pe care-l uraste si pe care vrea sa-l distruga

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica dur pe fostul lider al PSD Victor Ponta, spunand ca acesta uraste si vrea sa distruga PSD, Dancila sustinand ca Ponta nu este dorit de partid, pe motiv ca este lispit de credibilitate si de loialitate.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Victor Ponta si PSD, poveste fara sfarsit. Vrea sau nu fostul lider social-democrat sa distruga partidul, cum il acuza Viorica Dancila: O sa fiu foarte politicos (VIDEO)

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a catalogat, marti seara, in direct pe B1TV, drept prostii acuzatiile pe care i le aduce premierul Viorica Dancila, potrivit carora acesta ar vrea sa distruga.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

Viorica Dancila: Planul lui Victor Ponta este sa distruga PSD

Premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul PRO Romania, subliniind ca acesta isi doreste realmente sa distruga PSD. Cred ca este o regula in politica. in.

Victor Ponta sustine o alianta PSD-PRO Romania: Dancila e istorie, sa ne asezam la masa pentru negocieri. M-am pregatit cu trei propuneri de premieri (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa caderea guvernului, ca este in continuare dispus la discutii si o alianta cu PSD, cu conditia ca partidul sa nu mai fie condus de Viorica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )