Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul a adoptat ordonanta care ar putea scoate Uber si Bolt de pe piata

Adevărul Adevărul,
Guvernul a adoptat ordonanta care ar putea scoate Uber si Bolt de pe piata

Guvernul a adoptat in sedinta de Guvern de vineri o ordonanta care ar putea duce la limitatea activitatii pe piata din Romania a Uber si Bolt Taxify). continuă pe Adevărul

Guvernul adopta ordonanta care ar putea scoate Uber si Bolt de pe piata

Guvernul adopta in sedinta de Guvern de vineri o ordonanta care ar putea duce la limitatea activitatii pe piata din Romania a Uber si Bolt Taxify).

Reactia Uber dupa ce Guvernul a adoptat ordonanta care i-ar pune probleme

Pe 29 martie, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta care modifica legea taximetriei. intr-o anumita masura, activitatea Uber si Bolt ar putea fi afectata. La inceputul lunii martie a.

Guvernul a adoptat ordonanta anti-Uber si Bolt (Taxify), dar promite ca va reglementa curand actvitatea de ridesharing

Guvernul a eliminat sintagma in mod repetat din Legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, incat sanctiunea sa fie aplicabila atat persoanelor fizice, cat si.

Ordonanta anti-Uber a fost adoptata: ce se intampla de acum

Martie a fost marcata de discutii despre ordonanta anti-Uber si anti-Bolt fosta Taxify). Acum, Guvernul a adoptat ordonanta. Se schimba cateva lucruri si nu chiar. Pe 29 martie, Guvernul a.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, ingrijorat la ministerul Justitiei: Am auzit de o ordonanta care vizeaza amendamente aduse Codului Penal

Ambasadoarea Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Grubacic, a mersla sediul Ministerului de Justitie, in contextul in care guvernul va adopta ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )