Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului, a prezentat, luni, la finalul sedintei de Guvern cateva dintre prevederile cuprinse in proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta care va intra in. continuă pe B1

Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru reglementarea situatiei de alerta. in baza carei legi se vor da amenzile

Guvernul a adoptat, luni, un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta.

DOCUMENT Ce prevede proiectul de lege privind starea de alerta

Parlamentul a primit proiectul de lege privind masurile pe care Guvernul le-ar vrea adoptate in urma instituirii starii de alerta. Potrivit unor surse politice, primul for care va dezbate si vota initiativa va fi Senatul, Camera Deputatilor fiind for decizional, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Guvernul trimite Parlamentului proiectul de lege privind starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de guvern de luni, inaintarea catre Parlament a unui proiect de lege care sa reglementeze masurile privind starea de alerta ce va intra in vigoare din 15 mai pentru a inlocui stare de urgenta ce nu a mai fost prelungita de catre presedintele Iohannis.

VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita.

Lege privind unele masuri pentru combaterea COVID-19- singurul proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei de Guvern

Guvernul va avea luni, incepand cu ora 11. 00, o sedinta, pe ordinea de zi fiind un singur act normativ: Proiect de lege privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )