Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul aloca 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major

Adevărul Adevărul,
Guvernul aloca 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, 20 milioane lei pentru constructiile cu risc seismic major. Programul de Actiuni pe anul 2020 privind proiectarea si executia lucrarilor de interventie pentru reducerea riscului seismic la constructiile cu destinatia de locuinte multietajate in clasa I de risc seismic a fost aprobat de Guvernul Romaniei. continuă pe Adevărul

Primaria Sectorului 6 a incheiat in 3 zile, 45 de contracte, in valoare de peste 1,6 milioane lei, cu o singura firma, prin achizitie directa

Primaria Sectorului 6, prin Administratia Scolilor, a incheiat in perioada 22-24 iunie, 45 de contracte, in valoare de peste 1,6 milioane lei, cu o singura firma, prin achizitie directa, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Firma se numeste Kardinale Luxury Furniture, iar contractele vizeaza achizitia de mobilier pentru laboratoarele scolare de fizica, biologie, chimie si IT. Mobilierul ajunge la scolile din Sectorul 6.

VIDEOCONFERINTA STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI CATALIN IAPA, SECRETAR DE STAT MLPDA: Guvernul este dispus sa majoreze plafonul IMM Invest la 20 miliarde lei

Plafonul de finantare prin IMM Invest este de 15 miliarde lei, dar daca se ajunge sa fie accesata aceasta suma, atunci Guvernul este dispus sa majoreze plafonul la 20 de miliarde, a spus Catalin Iapa, secretar de stat in Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei. Conform oficialului, 7000 de firme au beneficiat de IMM Invest, circa 6 miliarde lei fiind consumati din acest program.

Finantari totale de 80 milioane dolari pentru startup-uri IT europene, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc, printr-un nou fond de investitii, in valoare totala de 65 de milioane de lire sterline 80 de milioane de dolari), lansat joi la Londra.

Nou fond de investitii european, de 105 milioane euro, pentru inovatii medicale

Firmele europene early stage care dezvolta biotehnologii si alte astfel de inovatii in domeniul medical vor putea obtine noi finantari de capital de risc din partea unui fond de investitii de 105 milioane de euro, lansat miercuri.

Un startup ungar a strans 75 milioane dolari pentru tehnologii de conducere automata a masinilor

AImotive, un startup ungar care dezvolta tehnologii de conducere automatizata a masinilor, a obtinut finantari de capital de risc de 75 de milioane de dolari in total.

BVB Rulaj de numai 25 milioane lei, jumatate din media zilnica a anului

Scaderi pe linie, pentru indici Valoarea transferurilor realizate in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in sedinta de tranzactionare de ieri s-a ridicat la 25,76 milioane de lei, aproximativ jumatate din media zlinica a acestui an, de 52,46 milioane de lei, in conditiile in care prin piata deal nu a fost derulata nicio tranzactie.

Se dau cate 500 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile

Un proiect care a ajuns la Camera Deputatilor, si-a fost adoptat, presupune ca unii romani vor primi cate 500 de lei. Sunt cateva conditii, iar acest demers vine ca o reparatie morala pentru.

Amenzi de aproape jumatate de milion de lei pentru comerciantii si pentru atelierele auto

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a aplicat amenzi in valoare totala de 4.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )