Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul aloca 1 miliard de euro pentru proiecte prioritare de transport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca 1 miliard de euro pentru proiecte prioritare de transport

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de lege pentru aprobarea Contractului cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii BEI), in valoare de un miliard de euro, suma ce va fi utilizata pentru a acoperi contributia bugetului de stat pentru cofinantarea unor proiecte prioritare de transport, din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare POIM) 2014-2020, informeaza un comunicat oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Proiecte prioritare de transport, finantate printr-un imprumut de un miliard de euro de la BEI

Un miliard de euro, bani obtinuti printr-un imprumut de la Banca Europeana de Investitii BEI), vor fi utilizati pentru a acoperi contributia bugetului de stat pentru cofinantarea unor proiecte prioritare de transport, din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare POIM) 2014-2020.

Guvernul imprumuta 1 miliard euro pentru finantarea deficitului, refinantarea datoriei publice siinfrastructura mare de transport

Legea pentru aprobarea Contractului cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii Romania UE cofinantare pentru transport 2014-2020), semnat la Luxemburg la 18 iulie 2017, se discuta miercuri in sedinta de Guvern.

Guvernul aloca 40 de milioane euro pentru sprijinirea cultivatorilor de tomate

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi, printr-o Hotarare, schema de Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate, pentru anul 2018, resursele financiare necesare aplicarii schemei reprezentand 183 de milioane lei, 40 de milioane euro).

Corina Cretu: Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro alocate infrastructurii de transport

Romania a pierdut aproape 800 de milioane de euro destinate infrastructurii de transport din alocarile perioadei 2007-2013, a declarat, luni, Comisarul Europeanpentru Politica Regionala, Corina.

Guvernul majoreaza ajutoarele financiare pentru vaduvele si veteranii de razboi

Vaduvele si veteranii de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat vor primi, in acest an, cate 370 lei pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, al energiei electrice sau termice pentru nevoi casnice, cu 10,5% mai mult fata de anul trecut, potrivit unei Hotarari de Guvern aprobate miercuri.

Guvernul ofera ajutoare financiare pentru vaduvele si veteranii de razboi

Vaduvele si veteranii de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara serviciului ordonat vor primi, in acest an, cate 370 lei, cu 10,5% mai mult fata de anul trecut, pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, al energiei electrice sau termice pentru nevoi casnice, s-a hotarat astazi in sedinta de guvern, potrivit unui comunicat de presa al Executivului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )