Libnet.ro
UNICEF

06:15

Proiecte prioritare de transport, finantate printr-un imprumut de un miliard de euro de la BEI

Adevărul Adevărul,
Proiecte prioritare de transport, finantate printr-un imprumut de un miliard de euro de la BEI

Un miliard de euro, bani obtinuti printr-un imprumut de la Banca Europeana de Investitii BEI), vor fi utilizati pentru a acoperi contributia bugetului de stat pentru cofinantarea unor proiecte prioritare de transport, din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare POIM) 2014-2020. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca 1 miliard de euro pentru proiecte prioritare de transport

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi un proiect de lege pentru aprobarea Contractului cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii BEI), in valoare de un miliard de euro, suma ce va fi utilizata pentru a acoperi contributia bugetului de stat pentru cofinantarea unor proiecte prioritare de transport, din cadrul Programului Operational Infrastructura Mare POIM) 2014-2020, informeaza un comunicat oficial.

Guvernul a aprobat un proiect de lege privind un imprumut de 1 miliard de euro de la BEI

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege pentru aprobarea Contractului cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii BEI), in valoare de 1 miliard de euro. Contractul a fost semnat in data de 18 iulie 2017, la Luxemburg, de catre ministrul Finantelor Publice si va fi implementat de catre Ministerul Transporturilor. In acest sens, cele doua ministere vor incheia un acord subsidiar.

Guvernul imprumuta 1 miliard euro pentru finantarea deficitului, refinantarea datoriei publice siinfrastructura mare de transport

Legea pentru aprobarea Contractului cadru de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii Romania UE cofinantare pentru transport 2014-2020), semnat la Luxemburg la 18 iulie 2017, se discuta miercuri in sedinta de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )