Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul analizeaza mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor. Ludovic Orban: Cred ca presiunea pentru a furniza informatii este mai degraba rezultatul demagogiei PSD

B1 B1,
Guvernul analizeaza mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor. Ludovic Orban: Cred ca presiunea pentru a furniza informatii este mai degraba rezultatul demagogiei PSD

Guvernul Orban analizeaza trei, patru scenarii pentru deschiderea scolilor, iar decizia finala va tine cont de o evaluare bazata pe mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus din. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DESCHIDEREA SCOLILOR: Totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice

Guvernul are in analiza trei - patru scenarii pentru deschiderea scolilor si va lua o decizie in urma unei analize care va tine cont de mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia situatiei epidemiologice, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Orban, despre deschiderea scolilor: Sunt trei, patru scenarii Presiunea de a furniza informatii acum este rezultatul initiativei demagogice a PSD

Autoritatile au in lucru trei, patru scenarii pentru deschiderea anului scolar, iar totul depinde de evolutia epidemiei, spune premierul Ludovic Orban. El afirma ca presiunea pentru a furniza informatii despre deschiderea scolilor este rezultatul, mai degraba, al initiativei demagogice a PSD.

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air, care sa compenseze lipsa de lichiditati generata de pandemia COVID-19.

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air, care sa compenseze lipsa de lichiditati

Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii unor credite cu garantii de stat pentru Tarom si Blue Air, care sa compenseze lipsa de lichiditati generata de pandemia COVID-19. Executivul isi propune sa finalizeze in luna iulie procedura de notificare la Comisia Europeana a celor doua ajutoare de stat, care vor putea fi accesate doar dupa aprobarea din partea Directoratelor responsabile din cadrul CE.

Ultima ora. Scenariu negru pentru reinceperea scolilor. in ce conditii s-ar putea desfasura orele de curs

Reinceperea scolii se apropie cu pasi repezi, insa solutia unui start in conditii de siguranta pare sa le creeze probleme organelor competente. Din pacate, lipsa locurilor in scoli reprezinta un adevarat impediment pentru a se putea pastra distanta, atat de necesara in contextul pandemiei de COVID-19. in urma cu putin timp, Raluca Turcan a mentionat .

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

Incendiu puternic la 2 Mai. Mai multe rulote, cuprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiaza in localitatea 2 Mai, iar flacarile au cuprins mai multe rulote, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului. Conform primelor informatii, nu exista persoane ranite.

Trafic restrictionat in Capitala! Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise miercuri

Circulatia rutiera va fi restrictionata, miercuri, pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru ca in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei va avea loc o parada militara, organizata cu ocazia Zilei Imnului National.

Mai multe state americane sunt ingrijorate de colete misterioase provenind din China

Mai multe state americane avertizeaza asupra unor colete provenind din China si care contin seminte necunoscute, considerate a fi specii de plante invazive.

CORONAVIRUS |Harghita: Focar de infectie la Spitalul Municipal Toplita. Mai multe cadre medicale, testate pozitiv

Mai multe unitati medicale se confrunta cu focare de infectie cauzate de noul coronavirus. La Spitalul Municipal Toplita din Harghita, in ultimele 2 zile, au fost testate pozitiv 17 persoane. 13 cadre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )