Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multe state americane sunt ingrijorate de colete misterioase provenind din China

Adevărul Adevărul,
Mai multe state americane sunt ingrijorate de colete misterioase provenind din China

Mai multe state americane avertizeaza asupra unor colete provenind din China si care contin seminte necunoscute, considerate a fi specii de plante invazive. continuă pe Adevărul

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Capitala. in patru judete sunt peste 100 de noi imbolnaviri Situatia pe judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 167 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala. in patru judete, au fost anuntate peste 100 de noi imbolnaviri, in timp ce in cinci judete nu a fost raportat niciun caz nou, potrivit datelor transmise luni de Grupul de Comunicare Strategica.

Incendiu puternic la 2 Mai. Mai multe rulote, cuprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiaza in localitatea 2 Mai, iar flacarile au cuprins mai multe rulote, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului. Conform primelor informatii, nu exista persoane ranite.

Guvernul analizeaza mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor. Ludovic Orban: Cred ca presiunea pentru a furniza informatii este mai degraba rezultatul demagogiei PSD

Guvernul Orban analizeaza trei, patru scenarii pentru deschiderea scolilor, iar decizia finala va tine cont de o evaluare bazata pe mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus din.

Trafic restrictionat in Capitala! Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise miercuri

Circulatia rutiera va fi restrictionata, miercuri, pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru ca in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei va avea loc o parada militara, organizata cu ocazia Zilei Imnului National.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

CORONAVIRUS |Harghita: Focar de infectie la Spitalul Municipal Toplita. Mai multe cadre medicale, testate pozitiv

Mai multe unitati medicale se confrunta cu focare de infectie cauzate de noul coronavirus. La Spitalul Municipal Toplita din Harghita, in ultimele 2 zile, au fost testate pozitiv 17 persoane. 13 cadre.

Din 1 august, mai multe institut807;ii medicale municipale vor primi pacient807;i cu COVID-19

Din 1 august, vor fi activate mai multe institut807;ii medicale din Chisinau care vor primi pacient807;i cu coronavirus. Decizia a fost luata la punctul focal, a anuntat luni, 27 iulie, primarul Ion Ceban, transmite IPN.

Ilfov: Bloc de locuinte din Popesti-Leordeni evacuat in urma unei deflagratii. O persoana a fost ranita si mai multe apartamente au fost avariate

O persoana a fost ranita si mai multe apartamente ale unul bloc din Popesti - Leordeni au fost avariate duminica seara in urma unei explozii, locatarii fiind evacuati de urgenta.

Coronavirus in Romania: Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe noi cazuri raportate Covasna, singurul judet cu 1 caz de imbolnavire

Judetele Arges si Prahova continua sa aiba cele mai multe cazuri noi de COVID-19 raportate in 24 de ore, in timp ce in Bucuresti au fost raportate 67 de noi imbolnaviri noi, mult mai putin comparativ cu ultima perioada. De remarcat insa ca au fost facute mai putine teste, asa cum se intampla de obicei la sfarsitul saptamanii.

Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Judetele Prahova si Arges sunt, azi, pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus in 24 de ore. Acestea sunt urmate de judetul Dambovita si municipiulBucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )