Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

Guvernul anunta ca Dancila invita magistratii la discutii privind legile justitiei

Hotnews Hotnews,
 Guvernul anunta ca Dancila invita magistratii la discutii privind legile justitiei

Premierul Viorica Dancila ii invita luni, la ora 15. 30, pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM pentru a discuta despre modificarea legilor justitiei. Anuntul a fost facut de guvern in contextul in care magistratii au protestat vineri, intr-un gest fara precedent, fata de ordonanta de urgenta de amendarea a acestor legi. continuă pe Hotnews

Dancila invita reprezentantii CSM la discutii privind legile justitiei

Premierul Viorica Dancila invita reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, maine, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei.

Viorica Dancila se dezice de Dragnea? Premierul i-a invitat pe magistrati la discutii privind legile justitiei. USR: S-au speriat! Luati mainile de pe Justitie!

Premierul Viorica Dancila i-a invitat pe reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai CSM, luni, la ora 15. 30, la Palatul Victoria, la discutii privind legile justitiei, modificate prin ordonanta de urgenta. Deputatul USR Stelian Ion cred ca guvernantii s-au speriat. in aceasta seara este anuntat un protest in Piata Victoriei.

Scandal in justitie. Premierul Viorica Dancila invita la discutii reprezentantii CSM si ai asociatiilor de magistrati

Prim-ministrul Viorica Dancila invita luni, la Palatul Victoria, cate un reprezentant al asociatiilor de magistrati, precum si reprezentanti ai CSM, pentru discutii pe marginea legislatiei in domeniul.

Dupa ce si-a pus sistemul judiciar in cap, Guvernul incearca iar sa mimeze dialogul. Dancila cheama magistratii la discutii

Recenta Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe Justitie a starnit un val de reactii nemaintalnit de la controversata OUG 13. Magistratii au declansat actiuni de protest fara precedent si inclusiv.

Toader, catre criticii ordonantei privind legile justitiei: Un judecator poate deveni procuror european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor referitoare la unele prevederi din ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei, sustinand ca ele sunt inspirate dupa model european. Concret, Toader se refera la introducerea posibilitatii ca si judecatorii sa poata fi numiti la conducerea parchetelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )