Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guvernul aproba noi masuri de sprijin pentru munca flexibila

Adevărul Adevărul,
Guvernul aproba noi masuri de sprijin pentru munca flexibila

Guvernul a anuntat ca va aproba vineri, pe lista suplimentara a ordinii de zi a sedintei Executivului, o ordonanta de urgenta privind noi masuri care vor fi acordate salariatilor cu program de munca flexibila. continuă pe Adevărul

Noi masuri stabilite pentru limitarea raspandirii epidemiei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a stabilit noi masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de Covid-19.

ORBAN: Saptamana asta aprobam noi masuri de sprijin pentru mediul de afaceri

Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro, a declarat ieri premierul Ludovic Orban, in cadrul intalnirii cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, relateaza Agerpres.

Noi masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri. Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de 1 miliard de euro.

PROIECT DE OUG: Firmele aflate in dificultate economica pot apela la munca flexibila

Munca flexibila va putea fi folosita si de organizatiile neguvernamentale si se va putea aplica si firmelor aflate in stare de dificultate economica se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta ce urmeaza a fi aprobat de Guvern.

NOI MASURI DE RESTRICTIE DE LA 1 AUGUST Masca de protectie - obligatorie in piete, targuri, faleze si in zonele de asteptare aglomerate a mijloacelor de transport

Guvernul a modificat, ieri, hotararea privind prelungirea starii de alerta si a introdus in anexa alte masuri necesare pentru reducerea raspandirii pandemiei Covid-19.

Noi masuri pentru romanii de pe plaja. Decizia valabila de la 1 august

Noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus vor fi impuse de catre Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Exceptie de la distantarea de pe plaja vor face doar sotii si copiii. De la 1 August se vor impune noi masuri pentru romanii de pe plaja intr-o hotarare a CNSU se arata ca: Pentru .

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

Guvernul aproba vineri majorarea alocatiilor DOCUMENT

Guvernul va aproba in sedinta de vineri cresterea alocatiilor de stat pentru copii, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta.

CORONAVIRUS |Noi masuri de restrictie aprobate in sedinta de Guvern: Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice deschise, in conditii stabilite de autoritatile locale. Se limiteaza programul teraselor (VIDEO + DOCUMENT INTEGRAL)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a prezentat, miercuri seara, noile masuri privind limitarea raspandirii noului coronavirus, propuse de Comitetul National pentru Stuatii de.

BANCA MONDIALA: Sunt necesare noi masuri de protectie sociala pentru a ajuta gospodariile afectate de pandemie

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa continue sa consolideze protectia sociala si sa amplifice sprijinul acordat pietei muncii pentru a proteja acea una din opt gospodarii care se confrunta cu scaderi de venit prelungite, ca efect al crizei cauzate de COVID-19, se arata intr-un nou raport al Bancii Mondiale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )