Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul a aprobat investitia de 248 milioane lei pentru pasajul suprateran Centura Bucuresti - comuna Domnesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a aprobat investitia de 248 milioane lei pentru pasajul suprateran Centura Bucuresti - comuna Domnesti

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare privind realizarea unui pasaj suprateran pe DJ 602- Centura Bucuresti-Domnesti, in baza unei investitii de circa 58 de milioane de euro, a declarat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota, miercuri, la Palatul Victoria. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a aprobat o investitie de 58 de milioane de euro pentru pasajul suprateran DJ 602-Centura Bucuresti-Domnesti. Vezi ce alte acte normative a mai aprobat Guvernul in sedinta de miercuri

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare privind realizarea unui pasaj suprateran pe DJ 602- Centura Bucuresti-Domnesti, investitia fiind evaluata la 58 de milioane de euro. Un alt proiect de Hotarare aprobat de Guvern in sedinta de miercuri se refera la alocarea temporara a unei sume de aproximativ 755 de milioane de lei, bani proveniti din privatizari, catre ordonatorii principali de credite cu rol de Autoritate de management. Vezi ce alte acte normative a aprobat miercuri Guvernul.

Peste 109 milioane lei pentru senatori in 2015

Senatul si-a aprobat, astazi, bugetul pentru 2015, in suma de 109,467 milioane lei, cu circa 5,46% mai mare decat cel din anul curent 103,8 milioane de lei), peste 80 milioane lei din noul buget reprezentand cheltuieli de personal, informeaza surse din presa.

Guvernul scoate din trezorerie 555 de milioane de lei pentru plata beneficiarilor din POSDRU. MFE spune ca a reluat cererile de rambursare in program

Guvernul a decis, miercuri, sa aloce 555 de milioane de lei pentru efectuarea platilor interne catre beneficiarii care deruleaza proiecte europene in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, din imprumuturi de la Trezorerie. In context, Ministerul Fondurilor Europene precizeaza ca a reinceput sa ceara de la Comisia Europeana rambursari de fonduri europene in POSDRU dupa opt luni de intrerupere a acestei proceduri.

Investitie de 1,8 milioane lei pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati

Asociatia Eduteco si Confederatia Nationala a Persoanelor cu Dizabilitati din Grecia anunta lansarea unui proiect transnational finantat cu 1,8 milioane de lei din fonduri europene pentru integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, arata un comunicat remis redactiei.

FOTO Plaja Sulina, un colt de natura salbatica distrus de om. Investitia de sapte milioane de lei este parasita

Peisaj dezolant pe plaja Sulina, unul din ultimele colturi salbatice din tara. Cabane parasite, de pe care vopseaua s-a coscovit, locuri de joaca pentru copii abandonate, drumuri de acces pe plaja pe care nu a mai calcat nimeni demult. O placuta avertizeaza trecatorul ca accesul persoanelor neautorizate este interzis.

MFE: Un nou imprumut de 755 milioane de lei, pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de astazi, 26 noiembrie a. c. , un nou imprumut de la Trezoreria Statului pentru a pune la dispozitia Autoritatilor de Management ale programelor operationale resursele necesare pentru plata beneficiarilor de fonduri UE.

Ministrul Comunicatiilor asteapta ca DNA sa-i spuna daca exista o extindere in dosarul licentelor Microsoft, inainte de a plati transa de 50 milioane lei aferenta acestui an

Guvernul ar fi trebuit sa plateasca 50 milioane lei catre Unicredit Tiriac Bank pentru licente Microsoft pana la sfarsitul lunii octombrie din acest an, a declarat luni ministrul Comunicatiilor, Razvan Cotovelea. Acest lucru nu s-a intamplat din doua motive. Ministrul spune ca a cerut DNA sa-i spuna daca exista o extindere a verificarilor in cadrul investigatiei privind licentele Microsoft pentru a nu favoriza un prejudiciu suplimentar. In al doilea rand s-a demarat o ancheta interna privind respectarea conditiilor contractuale ale actului aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004.

Veniturile Allianz-Tiriac Asigurari au crescut cu 8% pana la 730 milioane lei in primele noua luni din acest an

Allianz-Tiriac Asigurari a anuntat miercuri ca a incheiat primele noua luni din acest an cu venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 729,7 milioane de lei, inregistrand o crestere de aproape 8 procente comparativ cu nivelul inregistrat in aceeasi perioada din anul anterior 677,5 milioane lei). Profitul operational consolidat s-a ridicat la 35,4 milioane lei, un plus de 13,6 milioane lei fata de nivelul inregistrat in perioada similara a anului anterior 21,8 milioane lei). Asiguratorul a mai anuntat ca pentru intreg portofoliul de asigurari generale, valoarea despagubirilor platite pe parcursul primelor noua luni din 2014 a fost de 295 milioane lei.

SDN Valcea, 9,3 milioane de lei pentru deszapezire. O parte din bani va ajunge in contul unei firme din Pitesti

Firma argeseana Simarc se va ocupa si in aceasta iarna de deszapezirea drumurilor nationale din Valcea, desi nu detine utilaje performante. in acelasi timp, drumarii valceni vor actiona pe soselele din Dolj si Gorj. Pentru sezonul de iarna 2014-2015, Sectia Drumuri Nationale SDN) Valcea are un buget de peste 9,3 milioane de lei.

eMAG a aplicat reduceri gresite de peste 1,15 milioane lei

Retailer-ul online eMAG a inregistrat duminica, in intervalul 20:30 - 22:59, o eroare la incarcarea preturilor pentru anumite produse resigilate, ce a determinat preturi de vanzare cuprinse intre 1 leu si 8 lei pentru o gama larga de produse, valoarea totala a reducerilor gresite fiind de 1. 200 de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )