Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de catre Camera Deputatilor pe 30 iunie, introduce si prevederea potrivit careia violul si actul sexual cu un minor sunt infractiuni pentru care prescriptia nu inlatura raspunderea penala. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Argumentul Guvernului

Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de catre Camera Deputatilor pe 30 iunie, introduce si prevederea potrivit careia violul si actul sexual cu un minor sunt infractiuni pentru care prescriptia nu inlatura raspunderea penala.

Guvernul vrea sa atace la CCR legea privind dublarea alocatiilor

Guvernul Orban intentioneaza sa atace la CCR prevederea legislativa care indica dublarea alocatiilor.

DOCUMENT Care sunt zonele unde se limiteaza programul barurilor si teraselor

CNSU a adoptat in sedinta de sambata o hotarare prin care stabileste care sunt zonele in care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc. Decizia intra in vigoare de duminica, 2 august 2020. DOCUMENT Care sunt judetele unde se limiteaza programul barurilor, teraselor si a salilor de jocuri Petrecaretii nu vor mai .

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august, conform Hotnews.

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august.

Secretul prin care Tania Budi arata impecabil fara operatii estetice

Tania Budi stie ca frumusetea naturala trebuie intretinuta. Vedeta nu este adepta operatiilor estetice, insa apeleaza atunci cand este nevoie la proceduri minim invazive recomandate de medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad. Iata ce face Tania pentru a avea un look perfect vara aceasta! .

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

Care sunt regulile emisiunii de la PRO TV Falsez pentru Tine

Emisiunea Falsez pentru tine a fost una dintre cele mai asteptate de la Pro tv. Dupa doi ani de la anuntarea proiectului, cu Mihai Bobonete prezentator, iata ca emisiunea a intrat in grila, in aceasta vara. in toamna anului 2018 a fost amanata. Prima editie a emisiunii a inceput pe 18 iulie, de la ora .

Digi 24: CTP, despre hominizii de pe litoral: Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetateni de-ai nostri sa nu mai fie imbecili!

Cristian Tudor Popescu este revoltat si dezamagit de comportamentul acelor cetateni care se inghesuie pe litoral si sfideaza orice recomandare in vremuri de pandemie, braveaza ca se trateaza cu bere si ii pun in pericol pe ceilalti.

Schimbarile prin care e posibil sa treci din cauza crizei medicale din 2020

Au fost luni de zile in care oamenii au stat in carantina, au fost izolati de familie, prieteni, cunostinte sau orice alte persoane dragi, iar schimbarile intervin din toate directiile. Daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )