Libnet.ro
UNICEF

16:15

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Petitia prin care se cere redeschiderea Dosarului 10 august a strans peste 57.000 de semnaturi

Peste 57. 000 de persoane au semnat petitia initiata de comunitatea Declic prin care procurorului general Gabriela Scutea i se solicita sa anuleze solutia de clasare a Dosarului 10 august.

Dosarul 10 august: 12 barbati au primit inchisoare cu suspendare pentru huliganism

11 barbati au fost condamnati, vineri, de Judecatoria Sector 1, la pedepse de inchisoare cu suspendare pentru huliganism la protestul din 10 august 2018, potrivit Mediafax. Un alt barbat, care avea antecedente, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.

Condamnari in dosarul protestului din 10 august. 12 protestatari, inchisoare pentru huliganism

Judecatoria Sectorului 1 a dictat, astazi, primele condamnari in dosarul protestului din 10 august, iar 12 protestatari au fost condamnati la inchisoare pentru huliganism. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Pedepse pentru 12 protestatari din 10 august 2018

12 dintre participantii la protestele din 10 august 2018 au fost condamnati vineri, in prima instanta, pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele din Piata Victoriei. Cea mai mare pedeapsa a fost de 3 ani de inchisoare cu executare, restul pedepselor fiind cu suspendare. De asemenea, trei jandarmi vor primi daune morale. Sentinta poate fi atacata, conform Digi24.

Condamnari in dosarul 10 august pentru mai multi huligani acuzati de violente si tulburarea ordinii publice

Judecatoria Sectorului 1 a condamnat vineri, in prima instanta, 12 persoane pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice intr-unul dintre dosarele deschise dupa violentele de la protestul din 10 august 2018.

Schimbarile prin care e posibil sa treci din cauza crizei medicale din 2020

Au fost luni de zile in care oamenii au stat in carantina, au fost izolati de familie, prieteni, cunostinte sau orice alte persoane dragi, iar schimbarile intervin din toate directiile. Daca.

Secretul prin care Tania Budi arata impecabil fara operatii estetice

Tania Budi stie ca frumusetea naturala trebuie intretinuta. Vedeta nu este adepta operatiilor estetice, insa apeleaza atunci cand este nevoie la proceduri minim invazive recomandate de medicul ei estetician, Dr. Iancu Morad. Iata ce face Tania pentru a avea un look perfect vara aceasta! .

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24.

Cel mai important demers prin care Europa va controla pandemia. Romania inca n-are solutia

Cel mai mult s-a discutat in martie - mai despre o aplicatie de monitorizare a cazurilor confirmate. Apoi, Apple si Google au oferit infrastructura pentru telefoane. Mai multe tari au facut.

Guvernul a atacat la CCR legea prin care sunt marite pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor

Executivul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea care majoreaza pedepsele pentru agresiunile sexuale impotriva minorilor. Actul normativ, adoptat decizional de catre Camera Deputatilor pe 30 iunie, introduce si prevederea potrivit careia violul si actul sexual cu un minor sunt infractiuni pentru care prescriptia nu inlatura raspunderea penala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )