Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul a atacat la CCR majorarea pensiilor cu 40% si celelalte modificari aduse de Parlament rectificarii bugetare

B1 B1,
Guvernul a atacat la CCR majorarea pensiilor cu 40% si celelalte modificari aduse de Parlament rectificarii bugetare

Guvernul Orban a atacat la Curtea Constitutionala, marti, modificarile aduse de Parlament rectificarii bugetare, printre care se numara si majorarea punctului de pensie cu 40%. Mai exact, printr-un comunicat de. continuă pe B1

Majorarea pensiilor cu 40% ajunge pe masa CCR. Guvernul contesta legea PSD

Guvernul Orban va contesta la CCR proiectul de legea adoptata de PSD care pregvede majorarea pensiilor cu 40%, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia CCR va veni exact in campania electorala pentru alegerile parlamentare 6 decembrie).

Guvernul a sesizat CCR privind rectificarea bugetara adoptata de Parlament care prevede cresterea pensiilor cu 40%

Guvernul a sesizat marti Curtea Constitutionala privind proiectele de rectificare bugetara adoptate de Parlament in forma amendata de PSD care include majorarea pensiilor cu 40%, potrivit unui anunt de presa. Executivul argumenteaza ca Legislativul a ignorat exigentele de previzibilitate ale legii si perspectivele evolutiei situatiei bugetului consolidat si a economiei generale, cu consecinta afectarii principiului securitatii juridice.

Pensii 2020. Ce se intampla, de fapt, cu majorarea de 40%. S-a ajuns la Curtea Constitutionala

Desi proiectul de lege care prevede marirea pensiilor cu 40% a avut castig de cauza in Parlament, Ludovic Orban insista ca bugetul public nu isi permite si ii acuza pe PSD-isti ca arunca tara in criza economica. Ce se intampla cu majorarea pensiilor cu 40% Guvernul Romaniei va contesta actul normativ la CCR, care urmeaza .

Guvernul sesizeaza Curtea Constitutionala pe majorarea pensiilor

Guvernul Orban va sesiza Curtea Constitutionala pe tema majorarii pensiilor cu 40 de procente. Executivul contesta astfel cresterile de pensii decise de Parlament si spune ca, daca aceste masuri vor fi adoptate, Romania va intra intr-o noua criza economica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )