Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul Dancila, acuzatii grave la adresa presedintelui Iohannis

Antena3 Antena3,
Guvernul Dancila, acuzatii grave la adresa presedintelui Iohannis

Guvernul Romaniei acuza faptul ca neconvocarea de urgenta a CSAT, in vederea rectificarii bugetare, poate periclita veniturile mai multor categorii sociale. Redam mai jos continutul integral al comunicatului. continuă pe Antena3

Acuzatii grave la adresa unui politist! Ar fi agresat o tanara chiar in locuinta acesteia

Acuzatii grave aduse unui politist din comuna Voinesti, judetul Vaslui. O tanara a fost agresatade omul legii, dupa ce a fost reclamata de vecini ca petrece pana tarziu in.

PSD, noi acuzatii false la adresa lui Iohannis. CSAT avizeaza doar bugetele institutiilor de forta, nu intreaga rectificare bugetara, cum sustine Dancila

Liderii PSD l-au acuzat pe Klaus Iohannis ca blocheaza plata salariilor pentru unii bugetari din cauza ca nu vrea sa convoace CSAT pentru a aviza rectificarea bugetara.

Dupa scandalul Dieselgate, noi ACUZATII GRAVE sunt aduse Volkswagen: Fermierii mexicani sustin ca tunurile antigrindina ale companiei le-au provocat DAUNE URIASE

Noi acuzatii la adresa grupului auto Volkswagen VW), dupa izbucnirea scandalului Dieselgate in urma cu aproape trei ani. Compania germana este acuzata ca tunurile sale sonice menite sa protejeze masinile.

Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Klaus Iohannis a afirmat, vineri seara, dupa sedinta PNL de la Sibiu, ca exclude ca Guvernul Dancila sa fie schimbat pe alte cai decat cele democratice: printr-o motiune de cenzura sau prin alegeri. Cu.

ALDE analizeaza o posibila suspendare a presedintelui Iohannis

ALDE analizeaza o eventuala suspendare a presedintelui Iohannis, anunta Departamentul de Comunicare al partidului. Suspendarea presedintelui Klaus Iohannis tot mai depasit de cerintele si demnitatea.

Google, data in judecata! Acuzatii GRAVE la adresa companiei: Urmareste ILEGAL miscarile a MILIOANE de oameni

Gigantul american Google a fost dat in judecata. Compania este acuzata, in SUA, ca urmareste in mod ilegal miscarile a milioane de utilizatori de telefoane iPhone, dar si cele cu sistemul Android, chiar.

Acuzatii grave la adresa ministrului Justitiei: `Tudorel Toader l-a imputernicit ilegal pe seful penitenciarelor`

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) il acuza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca a semnat ilegat o imputernicire pentru dorectorul ANP, Marian.

Iohannis, dupa ce Guvernul Dancila i-a taiat din buget: Vom organiza Summitul celor Trei Mari pe datorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Summitul celor Trei Mari va fi organizat pe datorie, in contextul rectificarii bugetare pentru Administratia Prezidentiala propusa de Guvern.

Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a transmis marti seara presedintelui Klaus Iohannis o solicitare de convocare de urgenta a unei sedinte a Consiliului Superm de Aparare a Tarii, se arata intr-un comunicat.

Tensiuni in coalitia PSD-ALDE. Tariceanu abandoneaza ideea lui Dragnea: Suspendarea presedintelui Iohannis poate avea urmari imprevizibile

O noua tensiune in coalitia de Guvernare. ALDE transmite PSD ca nu este de acord cu o posibila suspendare a presedintelui. Partidul lui Calin Popescu Tariceanu atrage atentia ca acest lucru poate avea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )