Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Klaus Iohannis a afirmat, vineri seara, dupa sedinta PNL de la Sibiu, ca exclude ca Guvernul Dancila sa fie schimbat pe alte cai decat cele democratice: printr-o motiune de cenzura sau prin alegeri. Cu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac: Guvernul PSD a gazat si a batut romanii, mi se pare incallificabil si inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul si PSD pentru violentele ce au avut loc la mitingul diasporei din 10 august. intrebat daca a primit un raport privind violentele din 10 august din Piata.

Klaus Iohannis, atac fara precedent la adresa Guvernului Dancila. Minciuni, incompetenta si cinism

Presedintele Klaus Iohannis le-a raspuns celor din Guvernul Dancila, dupa ce Executivul a afirmat ca presedintele blocheaza rectificarea bugetara si astfel nu poate fi modificat bugetul pentru plata salariilor.

Klaus Iohannis a explicat ce inseamna Guvernul meu si a comentat o eventuala suspendare: Ha-ha-ha!

Presedintele Klaus Iohannis a explicat vineri, dupa o sedinta a PNL la Sibiu, ca dorinta de a avea un Guvern al sau se traduce printr-un guvern format din oameni care ii sunt apropiati in gandirea politica.

Iohannis, dupa ce Guvernul Dancila i-a taiat din buget: Vom organiza Summitul celor Trei Mari pe datorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Summitul celor Trei Mari va fi organizat pe datorie, in contextul rectificarii bugetare pentru Administratia Prezidentiala propusa de Guvern.

Klaus Iohannis acuza Guvernul de o mare minciuna: Poate face rectificare pe sanatate, educatie, pensii si fara acordul CSA

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, vineri, Guvernul de o mare minciuna dupa ce executivul a sustinut ca seful statului pericliteaza veniturile pensionarilor si mamelor sau asistenta medicala prin.

Panica in tabara lui Klaus Iohannis. Planul incendiar pus la cale pentru doborarea Guvernului Dancila

Alessandra Stoicescu a prezentat, joi, la 100 de minute, informatii-soc despre planul pus la cale in aceste zile pentru doborarea Guvernului Dancila. Presedintele Klaus Iohannis e hotarat sa ia fraiele,.

Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a transmis marti seara presedintelui Klaus Iohannis o solicitare de convocare de urgenta a unei sedinte a Consiliului Superm de Aparare a Tarii, se arata intr-un comunicat.

Klaus Iohannis: Summitul Initiativa celor Trei Mari se va organiza pe datorie. Aici ne-a dus guvernul de incompetenti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca Administratia Prezidentiala va fi nevoita sa organizeze summitul Initiativa celor Trei Mari cu bani imprumutati in urma deciziei Guvernului de a taia bani.

Klaus Iohannis: imi doresc un Guvern in total contrast cu cel pe care il avem acum. Nu-mi imaginez alte metode de schimbare a unui Guvern decat cele democratice

Presedintele Klaus Iohannis a precizat vineri dupa o intalnire la Sibiu cu membrii PNL ca isi doreste un guvern cu care sa poata colabora, dar a tinut sa inlature clasica sintagma de guvernul meu,.

ALDE spune ca trebuie sa analizeze optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Partenerii de Coalitie ai PSD refuza in continuare sa sustina un eventual demers privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook partidul lui Calin Popescu Tariceanu sustine ca actiunea este riscanta si poate avea urmari imprevizibile. Postarea ALDE apare in contextul in care, Liviu Dragnea a readus pe agenda politica a PSD tema suspendarii presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )