Libnet.ro
UNICEF

05:45

Guvernul Dancila merge in Parlament pentru validare, abia dupa motiunea de cenzura a Opozitiei (surse)

B1 B1,
Guvernul Dancila merge in Parlament pentru validare, abia dupa motiunea de cenzura a Opozitiei (surse)

Guvernul Dancila se va prezenta in Parlament pentru aprobarea remanierii, abia dupa ce Opozitia va depune motiunea de cenzura, ar fi decis Comitetul Executiv National al PSD, potrivit surselor din sedinta. continuă pe B1

Dancila: Vom merge in Parlament pentru remaniere, dar nu cand ne spun altii, ci cand consideram noi. Asteptam motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul va merge in Parlament pentru un vot de incredere, dar cand vor ei, dupa motiunea de cenzura.

Raluca Turcan: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare!

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Raluca Turcan (PNL): Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final. Premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare

Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a afirmat, miercuri, ca premierul Dancila este obligata sa vina de urgenta in Parlament pentru validare, precum si ca joaca de-a guvernarea se apropie de.

Premierul Dancila: Vom merge in Parlament pentru remaniere

Guvernul va merge in Parlament pentru remaniere, a declarat miercuri seara premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD. Am vazut ca a aparut in spatiul public faptul ca CCR ne obliga sa mergem in.

Dancila: Vom merge in Parlament pentru remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri seara, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca s-.

Dacian Ciolos (PLUS): Guvernul Dancila va sustine candidatura lui Kovesi la sefia Parchetului European sau n-o sa se mai opuna (VIDEO)

Dacian Ciolos, presedintele PLUS si liderul grupului Renew Europe in Parlamentul European, a anuntat ca, din informatiile pe care le are de la nivel inalt, Guvernul Dancila va sustine candidatura Laurei.

VIDEO Iohannis: Constat cu satisfactie ca si CCR a ajuns la aceesi concluzie. Guvernul trebuie sa mearga in Parlament pentru vot de validare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va semna decretele pentru ministrii interimari abia dupa publicarea deciziei luate de Curtea Constitutionala. Judecatorii CCR au hotarat miercuri ca seful statului e obligat sa accepte interimarii propusi de PSD si sa semneze decretele de eliberare ale ministrilor remaniati. in schimb, Viorica Dancila trebuie sa vina in Parlament pentru un vot de incredere.

RALUCA TURCAN: Joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, afirma, in urma deciziei CCR, ca joaca Vioricai Dancila de-a guvernarea se apropie de final si ca premierul este obligat sa vina de urgenta in Parlament pentru validare.

Fifor: Decizia CCR - o victorie pentru noi. Guvernul oricum merge in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia .

Mihai Fifor, despre decizia CCR: E o victorie a PSD Niciodata nu s-a pus problema ca Guvernul Dancila sa nu mearga in Parlament

Vicepremierul Mihai Fifor a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este o victorie a PSD care arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta numirii ministrilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )