Libnet.ro
UNICEF

08:32

Guvernul Dancila, reorganizat: Se infiinteaza Ministerul Fondurilor Europene, Administratia Rezervatiei Delta Dunarii trece de la SGG la Ministerul Mediului, Comisia Nationala de Prognoza trece de la Ministerul Finantelor la SGG, iar Agentia pentru Agend

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Dancila, reorganizat: Se infiinteaza Ministerul Fondurilor Europene, Administratia Rezervatiei Delta Dunarii trece de la SGG la Ministerul Mediului, Comisia Nationala de Prognoza trece de la Ministerul Finantelor la SGG, iar Agentia pentru Agend

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de OUG privind reorganizarea administratiei publice centrale. Astfel, Minsterul Fondurilor Europene se infiinteaza prelunad o serie de activitati de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Organismului Intermediar pentru Programul Operational Capital Uman de la Ministerul Muncii. De asemenea, SGG va prelua de la Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social structurile si activitatile, cu exceptia celei din domeniul dialogului social, care va fi preluata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale. Vezi ce alte schimburi de structuri vor mai fi facute in cadrul Guvernului. continuă pe Hotnews

Decizii de reorganizare a Guvernului: Se infiinteaza Ministerul Fondurilor Europene, Administratia Rezervatiei Delta Dunarii trece de la SGG la Ministerul Mediului, Comisia Nationala de Prognoza trece de la Ministerul Finantelor la SGG, iar Agentia pentr

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de OUG privind reorganizarea administratiei publice centrale. Astfel, Minsterul Fondurilor Europene se infiinteaza prelunad o serie de activitati de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Organismului Intermediar pentru Programul Operational Capital Uman de la Ministerul Muncii. De asemenea, SGG va prelua de la Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social structurile si activitatile, cu exceptia celei din domeniul dialogului social, care va fi preluata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale. Vezi ce alte schimburi de structuri vor mai fi facute in cadrul Guvernului.

O buna relationare intre Guvern si Comisia Europeana va insemna pasi inainte in absorbtia fondurilor europene

Prim-ministrul Viorica Dancila a discutat, astazi, la Palatul Victoria, cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, despre obiectivele Guvernului pentru perioada urmatoare, in scopul cresterii gradului de absorbtie a fondurilor europene, se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

DNA face cercetari in cazul suspiciunii de fraudare a fondurilor europene destinate femeilor abuzate din orasul Santana

Procurorii DNA fac cercetari in cazul suspiciunii de fraudare a fondurilor europene obtinute printr-un program social desfasurat de un ONG in orasul Santana, judetul Arad, prin intermediul caruia zeci de localnice ar fi obtinut ilegal bani dupa ce ar fi declarat in fals ca au fost abuzate de soti. Printre persoanele care ar fi beneficiat de bani se afla si opt angajate ale Primariei Santana.

Corina Cretu confirma ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene in functie de respectarea principiilor statului de drept

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a confirmat, la Europa Fm, ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene in functie de respectarea principiilor statului de drept, insa dupa anul 2020. Potrivit Corinei Cretu, in acest moment niciun stat membru nu poate fi pedepsit financiar pentru incalcarea unor principii inscrise in tratul de aderare la Uniunea Europeana.

Guvernul Dancila a trecut de Parlament

ACTUALIZARE 17:40 Guvernul Dancila a trecut de Parlament Guvernul condus de Viorica Dancila a fost investit de catre Parlament,astazi cu 282 de voturi favorabile, 136 de voturi impotriva si o abtinere. ------ * ACTUALIZARE 17:35 Votul pentru Guvernul Dancila si pentru programul de guvernare s-a incheiat ------ * ACTUALIZARE 17:30 Kelemen Hunor: Ne indreptam spre o situatie tragica si este irelevant daca pana in 2020 mai votam cinci guverne ------ * ACTUALIZARE 16:55 A inceput votul de investire a Guvernului Dancila ------ * ACTUALIZARE 16:50 Dancila: Guvernul va raspunde pentru oportunitatea deciziilor exclusiv in fata coalitiei de guvernare ------ * ACTUALIZARE 16:35 RALUCA TURCAN: Nu lasati ca paranoia lui Liviu Dragnea sa distruga complet Romania ------ * ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Doamna Viorica Dancila a respirat aerul occidental, s-a distantat de modul romanesc de a face politica ------ * ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari.

Raluca Turcan: Guvernul Dancila a inceput cu stangul

Guvernul Dancila - Dragnea a inceput deja cu stangul, deoarece premierul a promis, in Parlament, renuntarea la formularul 600, nu amanarea aplicarii acestuia, a declarat,.

Care ar fi, de fapt, motivul pentru numirea lui Darius Valcov in Guvernul Dancila

Analistul economic Radu Soviani comenteaza pe blogul sau numirea lui Darius Valcov in functia de consilier de stat in Guvernul Dancila. Nu sunt decat doua explicatii ale acestei.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Guvernul Dancila a fost investit de catre Parlament

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs in Parlament in urma aflarii voturilor pentru Guvernul Dancila. Parlamentul a acordat votul sau de investitura. Vreau sa profit de.

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului. Cand va fi depus juramantul la Cotroceni

Guvernul Dancila a trecut de Parlament, luni, 282 de voturi pentru, 136 impotriva si o abtinere. Este al treilea cabinet PSD-ALDE din ultimul an. Noul Guvern va depuse.

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului

Guvernul Dancila a trecut de Parlament, luni, 282 de voturi pentru, 136 impotriva si o abtinere. Este al treilea cabinet PSD-ALDE din ultimul an. Noul Guvern va depuse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )