Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul din Hong Kong a anuntat decizia finala in legatura cu proiectul de lege care a scos oamenii in strada

Adevărul Adevărul,
Guvernul din Hong Kong a anuntat decizia finala in legatura cu proiectul de lege care a scos oamenii in strada

Carrie Lam, liderul de la Hong Kong, a decis sa renunte la proiectul de lege privind extradarea in China, care a provocat protestele din ultimele trei luni, potrivit presei locale, citate de Reuters. continuă pe Adevărul

UPDATE Guvernul din Hong Kong retrage oficial proiectul privind extradarea care a declansat proteste masive

Liderul de la Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat ca proiectul de lege controversat cu privire la extradarile in China a fost retras definitiv, dupa ce proiectul de lege a aruncat statul semiautonom in cea mai mare criza politica din ultimele decenii, relateaza Reuters.

Protestatarii din Hong Kong vor bloca caile rutiere spre aeroport

Protestatarii din Hong Kong au amenintat ca vor bloca caile rutiere spre aeroport, iar operatorul feroviar Mass Transit Railway MTR) a anuntat ca a suspendat circulatia trenurilor catre aceasta destinatie, transmite Reuters.

O romanca din Hong-Kong ar putea lansa pe piata un ruj de 1 milion de dolari! De ce autoritatile din Asia le solicita femeilor sa-si schimbe pozele din actele oficiale, dupa ce isi fac operatii estetice

EXCLUSIV ONLINE Romanca Narcisa Pheres, CEO-ul unei mari companii de bijuterii din Hong Kong, a primit o oferta incredibila de a crea un ruj-bijuterie cu diamante care urma sa fie vandut cu un milion de dolari.

China: Sefa executivului din Hong Kong a infirmat ca ar fi vrut sa demisioneze

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a infirmat ca ar fi vrut sa demisioneze, dupa scurgerea.

Cum fenteaza protestatarii din Hong Kong cenzura Internetului

Cum comunici intr-un stat in care guvernul cenzureaza si monitorizeaza constant Internetul? Folosindu-te de o tehnologie MESH Message Exchange for Social Care and Health) care permite utilizatorilor sa isi trimita mesaje prin Bluetooth, inclusiv la.

Liderul din Hong Kong este gata sa demisioneze daca ar avea de ales. Carrie Lam spune ca Beijingul trateaza protestele din oras ca pe o problema de securitate nationala si suveranitate

Carrie Lam, liderul din Hong Kong, a afirmat ca a cauzat un dezastru de neiertat, aprizand criza politica care a cuprins orasul, si a precizat ca ar demisiona daca ar avea de ales, arata o inregistrare.

Seful executivului din Hong Kong: As demisiona daca as putea. Ce am facut nu e scuzabil. Ce spune despre o potentiala interventie militara a Chinei

Liderul executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a spus ca ar demisiona daca ar putea si s-a invinovatit pentru a fi provocat o tulburare de neiertat, o criza nationala, care a dus la luni de proteste antiguvernamentale, potrivit unei inregistrari audio obtinute de Reuters, relateaza CNN.

Sfarsitul e aproape!: mesajul de amenintare venit de la Pekin pentru manifestantii din Hong Kong

S-ar putea ca, dupa ziua de neobisnuit de intense violente de ieri in Hong Kong, guvernul central chinez sa fie extrem de tentat sa raspunda dupa modelul Tienanmen de trista amintire, lasand in linia a doua fortele de ordine politie si unitatile speciale de interventie anti-demonstranti) si aducand in strada unitatile armatei.

Tensiune la cote maxime in Hong Kong. Protestatarii ameninta ca vor bloca rutele spre aeroport. Focuri de avertisment pentru a dispersa manifestantii VIDEO

Protestatarii din Hong Kong au amenintat ca vor bloca caile rutiere spre aeroport, iar operatorul feroviar Mass Transit Railway MTR) a anuntat ca a suspendat circulatia trenurilor catre aceasta destinatie, transmite Reuters.

VIDEO UPDATE Imagini teribile de la Hong Kong: Politistii au fugarit protestatari intr-o statie de metrou si au batut pasageri la intamplare Duminica, trenurile spre aeroport sunt suspendate

Politia din Hong Kong a luat cu asalt o statie de metrou, batand pasagerii in timp ce confruntarile dintre fortele de ordine si protestatari urca la un nivel critic in cel de-al 13-lea weekend de proteste antiguvernamentale, relateaza The Guardian. Trenurile care merg spre aeroportul international din Hong Kong au fost suspendate duminica, dupa ce protestatarii au amenintat sa perturbe legaturile cu aeroportul, a spus operatorul retelei majore de transport care deseveste statul semi-autonom, potrivit Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )