Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvernul din umbra al PNL. Cine se lupta pentru portofolii

România Liberă România Liberă,
Guvernul din umbra al PNL. Cine se lupta pentru portofolii

Redactarea documentului pe baza caruia liberalii vor sa preia puterea genereaza implicarea unor lideri care viseaza sa revina in Executiv, daca Parlamentul va aproba motiunea de cenzura. Conducerea PNL trebuie sa ia decizii delicate, pentru ca unii dintre acestia, precum Varujan Vosganian, au probleme de imagine. continuă pe România Liberă

Guvernul libian cere comunitatii internationale arme pentru a lupta impotriva militiilor

Guvernul libian recunoscut de comunitatea internationala a cerut arme pentru a lupta impotriva militiilor, in cursul unei reuniuni a Ligii Arabe la Cairo, relateaza AFP. Cerem comunitatii internationale sa.

Pompierii australieni se lupta pentru a controla un incendiu devastator

Pompierii australieni se lupta luni pentru a controla un incendiu devastator de padure izbucnit in Australia Meridionala, acestia fiind presati de timpul limitat pana la revenirea conditiilor meteorologice nefavorabile.

Liberalii se pregatesc sa ajunga la putere: Un lider PNL dezvaluie planurile pentru preluarea guvernarii

Liberalii se pregatesc sa ajunga la putere. Dupa ce luni Vasile Blaga si Alina Gorghiu au confirmat intentia de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, omul numarul doi din partid, Marian Petrache,.

Avertisment: Iesirea Greciei din zona euro, efect devastator pentru pietele financiare

O eventuala decizie a Greciei de a iesi din zona euro va avea efecte devastatoare pentru pietele financiare, iar consecintele vor fi chiar mai severe decat cele ale falimentului Lehman Brothers din 2008, avertizeaza un economist de la Universitatea California, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )