Libnet.ro
UNICEF

20:30

Guvernul francez cere Renault sa-l inlocuiasca pe Carlos Ghosn

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul francez cere Renault sa-l inlocuiasca pe Carlos Ghosn

Ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, i-a cerut producatorului auto Renault sa convoace o reuniune a Consiliului de Administratie pentru a alege un succesor al lui Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia, transmit Kyodo si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul francez cere Renault sa-l inlocuiasca pe Carlos Ghosn

Ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, a cerut producatorului auto Renault sa convoace o reuniune a Consiliului de Administratie pentru a alege un succesor al lui Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia.

Renault se pregateste sa-l inlocuiasca pe Ghosn

Producatorul auto francez vrea sa-si inlocuiasca seful, pe Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia, conform informatiilor din presa, transmite BBC.

Renault analizeaza inlocuirea lui Carlos Ghosn

Renault a confirmat astazi ca ia in considerare alegerea unui succesor al presedintelui director general Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare in Japonia, dupa ce ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, a cerut in mod public producatorului auto sa convoace o reuniune a Consiliului de Administratie pentru a rezolva problema succesiunii, transmit DPA si Reuters.

Tribunalul japonez respinge cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn

Tribunalul din Tokyo a respins, ieri, cererea avocatilor de eliberare din arest a fostului presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare, transmit Kyodo si Reuters.

Carlos Ghosn, in fata unui nou refuz

Tribunalul din Tokyo a respins astazi cererea avocatilor de eliberare din arest a fostului presedinte al Nissan, Carlos Ghosn, acuzat de nereguli financiare, transmit Kyodo si Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )