Libnet.ro
UNICEF

20:30

Guvernul Grindeanu propune mai multe burse pentru olimpicii internationali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Guvernul Grindeanu propune mai multe burse pentru olimpicii internationali

Deputatul PSD Mihaela Hunca a anuntat astazi ca in ultima sedinta de guvern s-a aprobat proiectul de lege prin care va creste numarul burselor de merit acordate elevilor care obtin distinctii la olimpiadele internationale, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Grindeanu, cea mai mica rata de colectare a veniturilor dupa iesirea din criza

Partidul National Liberal afirma ca actualul Executiv are cea mai mica rata de colectare a veniturilor la bugetul de stat din anul 2008 si pana in prezent si considera ca eficienta guvernamentala prezentata de catre premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, drept un succes dupa trei luni de mandat se prefigureaza a fi un esec rasunator.

INTERVIU Sorin Dumitrascu, fost director ANP: Guvernul Grindeanu nu a facut nimic pozitiv pentru imbunatatirea situatiei din inchisori, bugetul Penitenciarelor a fost redus cu 30 milioane euro / In Italia numarul infractiunilor a crescut de 3 ori imediat

Bugetul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) a fost redus cu aproximativ 30 de milioane de Euro in 2017 de guvernul Grindeanu, iar un memorandum semnat de guvern in 2016 prin care se alocau 740,23 de milioane de Euro pentru modernizarea penitenciarelor nu este aplicat, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro Sorin Dumitrascu, fost director al ANP, in prezent expert in penitenciare in programe europene. El vorbeste despre apropiata decizie-pilot a CEDO privind conditiile din penitenciare si despre experienta altor state: Italia, care a luat masuri de clementa pentru detinuti, a cunoscut o triplare a numarului infractiunilor imediat dupa aceasta decizie.

Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative; legea gratierii nu este suficienta

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat marti, in cadrul sedintei Comisiei juridice, referitor la decizia CEDO cu privire la conditiile de detentie din penitenciarele din Romania, ca Guvernul Grindeanu trebuie sa vina cu solutii alternative, in conditiile in care legea gratierii si cea prin care detinutii beneficiaza de 6 zile reduse la 30 de detentie in conditii inumane nu sunt suficiente pentru a rezolva problema.

Bulgaria vrea mai multe informatii si mai mult timp

Ministrul bulgar al Energiei, Nikolai Pavlov, a declarat, ieri, ca exista mai multe ambiguitati in legatura cu angajamentele asumate de grupul rus Gazprom in urma anchetei demarate de Comisia Europeana si, in consecinta, autoritatile de la Sofia ar putea avea nevoie de o perioada de timp suplimentara pentru a raspunde acestor concesii, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

A anuntat ca mai multe avioane vor fi deturnate. Motivul incredibil pentru care un barbat a facut acest gest

Un barbat insurat din India a recurs la o masura extrema ca sa scape de o vacanta nedorita cu amanta. Barbatul a trimis un mail in care anunta ca mai multe avioane vor fi deturnate, scrie.

Tipul de cancer care ataca de doua ori mai multe femei decat cancerul mamar

Cancerul la san nu se mai afla pe primul loc in topul afectiunilor cu care se combat din ce in ce mai multe femei. In urma unui studiu efectuat recent, cercetatorii sustin ca din ce in ce mai multe femei sufera mai.

Botosani: Incendii simultane la mai multe transformatoare electrice

Mai multe transformatoare electrice din municipiul Botosani au ars sambata la pranz, din cauze necunoscute, potrivt Agerpres. Potriviti sefului Inspectoratului pentru Urgento, colonelul Cristian.

Proiectul legii salarizarii unitare a fost in sfarsit inregistrat la Senat. Parlamentarii au depus mai multe amendamente

Senatul a inregistrat luni proiectul legii salarizarii unitare. Acest lucru vine dupa mai multe amanari care au avut loc in ultima saptamana in privinta proiectului depuis de.

Mai multe instalatii din cadrul Grupului Electrica au suferit avarii

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile cod portocaliu si galben de ploaie, ninsoare si vant puternic, in special, in judetele din sud-estul tarii), incepand din data de 20 aprilie 2017, s-au produs mai multe avarii la instalatiile operatorilor de distributie a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica - SDEE Muntenia Nord, SDEE Transilvania Nord si SDEE Transilvania Sud, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )