Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul a majorat bugetul Apararii din cauza crizei din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul a majorat bugetul Apararii din cauza crizei din Ucraina

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 milioane lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja in acest sens acordul FMI si al. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul va majora bugetul Apararii, pe fondul crizei din Ucraina. Comenzile primite de Avioane Craiova, Aerostar Bacau si IAR Ghimbav se vor tripla

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 de milioane de lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja acordul FMI si al CE, potrivit premierului Victor Ponta. Suplimentarea a fost anuntata dupa ce Ministerul Apararii a notificat companiileAvioane Craiova, Aerostar Bacau si IAR Brasov ca va tripla comenzile in acest an.

Ratingul Rusiei a scazut din nou, din cauza crizei din Ucraina

Agentia Standard Poors SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre Rusia si Ucraina, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Wall Street inchide in scadere din cauza instabilitatii din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza inrijorarii investitorilor cu privire la reaparitia tensiunilor in Ucraina: Dow Jones a scazut cu 0,85%, iar Nasdaq cu 1,75%.

Premierul ucrainean isi SCURTEAZA vizita la Roma din cauza situatiei din Ucraina

Premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk, aflat intr-o vizita la Roma, pentru a asista la canonizarea papilor Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea, a hotarat sa-si scurteze sederea din cauza.

Ce se intampla cu ECONOMIA Rusiei din cauza tensiunilor cu Ucraina. Perspectivele sunt slabe

Agentia Standard Poors SP) a scazut vineri ratingul cu privire la solvabilitatea Rusiei de la BBB la BBB- si a mentinut perspectiva negativa, din cauza tensiunilor tot mai puternice dintre .

Cheltuielile MILITARE ale Romaniei, TRIPLATE din cauza confruntarilor din Ucraina. Ce decizie a luat Ministerul Apararii

Ministerul Apararii a anuntat Avioane Craiova, Aerostar Bacau si IAR Brasov ca va mari comenzile de doua pana la patru oriPentru prima data implicatiile tensiunilor de la 450 km de granitele Romaniei.

Unele cheltuieli MILITARE ale Romaniei, TRIPLATE din cauza confruntarilor din Ucraina. Ce decizie a luat Ministerul Apararii

Ministerul Apararii a anuntat Avioane Craiova, Aerostar Bacau si IAR Brasov ca va mari comenzile de doua pana la patru ori, scrie Mediafax. ro. Pentru prima data implicatiile tensiunilor de la 450 km de.

SP retrogradeaza ratingul Rusiei din cauza conflictului ucrainean

Agentia de evaluare financiara Standard Poor`s SP) a revizuit in scadere, de la BBB la BBB minus, ratingul de credit al Rusiei pe termen lung, cu perspectiva negativa, a transmis vineri Bloomberg, citata de Agerpres, averttizand ca ar putea retrograda din noul calificativul, daca se deterioreaza ritmul de crestere al economiei si Europa va aplica sanctiuni mai extinse in urma conflictului cu Ucraina. Situatia geopolitica tensionata din Rusia si Ucraina ar putea duce la iesiri suplimentare de capital, intern si extern, din economia rusa si va inrautati si mai mult perspectivele slabe de crestere, se arata in comunicatul SP.

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Rusia nu va suferi de foame din cauza sanctiunilor impuse de Occident

Nu exista posibilitatea ca Rusia sa intre intr-o criza alimentara, din cauza sanctiunilor impuse de Occident, este de parere ministrul rus al Agriculturii, Nikolai Fiodorov. Chiar si pe termen mediu, nu cred ca.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )