Libnet.ro
UNICEF

08:45

Guvernul majoreaza salariul minim cu 83 de lei

România Liberă România Liberă,
Guvernul majoreaza salariul minim cu 83 de lei

Executivul a adoptat, vineri, o hotarare de guvern care majoreraza salariul minim brut pentru anul v. continuă pe România Liberă

Guvernul a majorat salariul minim brut la 2.230 de lei, pentru anul viitor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat vineri ca a fost aprobata hotararea de guvern care prevede ca salariul minim pentru anul viitor sa fie de 2. 230 de lei.

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii

Salariul minim brut pentru anul viitor va fi de 2230 lei, cel net urmand sa fie de 1297 de lei, adica o majorare de 83 de lei, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Guvernul, anunt oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019. Este legat de salariul minim pe economie!

Guvernul a facut anuntul oficial despre valoarea punctului de amenda in 2019, fiind vorba despre o hotarare pe care premierul Ludovic Orban a stabilit ca va fi pusa in practica in viitorul nu foarte indepartat. Marti a fost anuntat ce se va intampla cu valoarea din prezent a punctului de amenda, dar si in ce .

Stirile ProTv: Pensiile cresc cu 40% anul viitor, salariul minim cu 7,2%. Cum face Guvernul rost de bani

Pensiile si salariul minim pe economie vor fi majorate, de anul viitor, iar banii necesari sunt prevazuti in bugetul pregatit acum de guvern. in plus, premierul da asigurari ca varsta de pensionare va ramane aceeasi.

Previziuni pentru 2020: ce se intampla cu pensiile, dar cu salariul minim

In 2020, mai multe categorii de romani ar trebui sa aiba beneficiile financiare marite, conform promisiunilor guvernului. Va fi insa interesant de unde vin banii pentru materializarea acestor promisiuni. Daca totul merge bine, anul viitor, pensionarii ar trebui sa se bucure de o crestere a pensiilor cu 40%, in timp ce salariul minim pe economie .

Hidroelectrica are probleme cu salariul minim din Constructii

Investitiile Hidroelectrica au fost blocate in acest an, dupa ce salariul minim in constructii a fos.

Oficial. Salariul minim se majoreaza de la 1 ianuarie. Ce se intampla cu salariul romanilor cu studii superioare

Guvernul a aprobat, in sedinta de vineri seara, majorarea salariului minim de la 2. 080 de lei la 2. 230 de leiluna, incepand de la 1 ianuarie 2020, ceea ce reprezinta o crestere de 7,2% fata de luna decembrie 2019. Tariful orar pentru un program complet de lucru de 167,333 ore va creste anul viitor de la 12,43 lei la 13,327 lei.

Salariul minim pe economie creste de la 1 ianuarie. Proiectul, aprobat vineri de Executiv

Salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata va creste de la 1 ianuarie 2020, luand in calcul rata inflatiei si cresterea reala a productivitatii muncii pe persoana, precum si factori de corectie in functie de dinamica cresterii economice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )