Libnet.ro
UNICEF

15:15

Guvernul merge mai departe cu rectificarea bugetara: Ne-am indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT

B1 B1,
Guvernul merge mai departe cu rectificarea bugetara: Ne-am indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca Guvernul va merge mai departe cu rectificarea bugetara, deoarece si-a indeplinit obligatia de a cere avizul CSAT. in opinia guvernantilor, nu mai este nevoie ca acest. continuă pe B1

Guvernul merge mai departe cu rectificarea bugetara. Va fi adoptata azi

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca proiectul de rectificare bugetara va fi adoptat in sedinta de azi, chiar daca nu a primit avizul CSAT, aviz de altfel obligatoriu.

Viorica Dancila: Guvernul merge mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare

Solutia aleasa de Guvern este sa mearga mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare, a declarat miercuri premierul Viorica Dancila, in contextul in care marti presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care trebuia avizat proiectul privind rectificarea bugetara. Dancila nu a precizat daca acest lucru inseamna ca proiectul va fi aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului, chiar daca nu are aviz din partea CSAT si chiar daca presedintele a convocat Guvernul joi pentru noi discutii pe tema rectificarii.

DEMISIA momentului in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA: Nu pot merge mai departe

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura, dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca seful PSD trebuie sa faca un pas in spate. Deputatul PSD de Botosani, Mihaela Hunca, a anuntat ca.

Guvernul trece rectificarea bugetara fara avizul CSAT, doar din ambitie

Ambitia Guvernului PSD de a nu ajunge la un numitor comun cu serviciile secrete, pe care nu le poate controla, dar nici nu presedintele Klaus Iohannis a culminat miercuri cu decizia fara precedent a Executivului de a aproba rectificarea bugetara, care taie bugetele institutiilor de forta, fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Sedinta a Guvernului, miercuri, fiind asteptata o decizie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Iohannis a suspendat sedinta CSAT

Guvernul se intruneste miercuri in sedinta, unde ar urma sa fie gasita o solutie privind rectificarea bugetara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta de marti a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), afirmand ca nu s-a putut obtine consens pentru emiterea avizului necesar rectificarii bugetare si cerand Cabinetului Dancila sa vina cu un nou proiect.

Ping-pong intre palate cu rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara continua sa fie motiv de scandal intre cele doua palate. Mult asteptata sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) care s-a reunit ieri ca sa avizeze proiectul de rectificare bugetara a fost suspendata, neobtinandu-se un consens.

Surse:Dragnea, Tariceanu si Dancila au discutat despre rectificarea bugetara

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au avut o discutie cu premierul Viorica Dancila despre rectificarea bugetara, urmare a situatiei din CSAT, au declarat surse politice.

Eugen Teodorovici, declaratie inainte de rectificarea bugetara: Sper sa fie consens in sedinta CSAT

Eugen Teodorovici a facut declaratii marti dimineata, la Palatul Parlamentului. Ministrul Finantelor spera ca va exista un consens asupra deciziilor referitoare la rectificarea bugetara, dezbatute in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2809 seconds )