Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

DEMISIA momentului in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA: Nu pot merge mai departe

B1 B1,
DEMISIA momentului in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA: Nu pot merge mai departe

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura, dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat ca seful PSD trebuie sa faca un pas in spate. Deputatul PSD de Botosani, Mihaela Hunca, a anuntat ca. continuă pe B1

Victor Ponta, despre CEx-ul PSD: Liviu Dragnea le-a spus liderilor partidului ca are fotografii cu ei cand se vad cu mine

Fostul premier Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania, sustine ca presedintele PSD Liviu Dragnea i-a avertizat pe unii lideri social-democrati ca are fotografii in care acestia apar alaturi de Ponta la.

UPDATE Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila la Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea insotit de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache se afla la Guvern. Cei doi au ajuns in jurul orei 18:00 pentru a discuta despre situatia blocarii rectificarii bugetare. De altfel, Dragnea a discutat telefonic marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si cu partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potrivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneasca miercuri intr-o noua sedinta.

Liviu Dragnea, discutie cu premierul Viorica Dancila dupa sedinta CSAT - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea a discutat marti, dupa sedinta CSAT cu premierul Viorica Dancila si a cerut solutii pentru deblocarea rectificarii bugetare, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Potriivit surselor citate, pana in prezent nu exista o solutie identificata de Guvern in vederea rezolvarii situatiei. Guvernul urmeaza sa se reuneseaca miercuri intr-o noua sedinta. Presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care se discuta despre rectificarea bugetara, ca urmare a lipsei unui consens in privinta banilor pentru institutiile din zona de securitate. Seful statului a cerut Guvernului un nou proiect, calificand drept inexplicabila insistenta taierii banilor pentru aceste institutii in conditiile in care Guvernul a propus o rectificare puternic pozitiva.

Liviu Dragnea: Cred ca mai sunt acoperiti in PSD (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca banuieste ca mai exista acoperiti in partidul pe care il conduce. intrebat daca crede ca mai sunt acoperiti in PSD, Dragnea a raspuns: Eu cred.

Deputatul PSD Razvan Rotaru crede ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa faca un pas n spate

Deputatul social-democrat Razvan Rotaru considera ca presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, ar trebui sa faca un pas in spate si se declara nemultumit ca in calitate de parlamentar nu a fost niciodata consultat cu privire la deciziile politice, relateaza Agerpres.

Liviu Dragnea, sedinta de URGENTA la Guvern cu Viorica Dancila. Ce miscare BOMBA pregateste liderul PSD

Liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns marti seara la sediul Guvernului. Prezenta lui Dragnea la Palatul Victoriei vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a suspendat marti sedinta CSAT astfel ca nu a .

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri.

Liviu Dragnea, despre acoperitii din PSD: Eu cred ca mai sunt

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul ca probabil mai sunt acoperiti in PSD. in trecut, presedintele social-democrat afirmase ca sunt si printre colegii sai care ar putea fi banuiti ca ar fi din statul paralel.

Firea il acuza pe Liviu Dragnea ca vinde functii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a reluat astazi atacurile la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, si a acuzat ca acesta a vandut presedintia filialei PSD Bucuresti, precum si ca este in centrul unei campanii de defaimare prin care se transmite mesajul ca ea a fost racolata de statul paralel si ca este purtatorul de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea se consulta mai mult cu oameni din afara partidului si cu iubita lui, Irina Tanase

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit marti ca liderul PSD Liviu Dragnea se consulta mai mult cu persoane din afara partidului. De asemenea, Firea a precizat ca inrandul social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )