Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul Orban: Insula Belina a revenit in domeniul public al statului

România Liberă România Liberă,
Guvernul Orban: Insula Belina a revenit in domeniul public al statului

Executivul a aprobat, la propunerea Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, proiectul de Hotarare . continuă pe România Liberă

Insula Belina revine in domeniul public al statului

Guvernul a adoptat o hotarare prin care Insula Belina revine in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in administrarea Apelor Romane, a anuntat, vineri, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, citat de Agerpres.

Insula Belina revine in domeniul public al statului

Insula Belina revine in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in administrarea Apelor Romane, potrivit unei hotarari adoptate vineri seara de guvern.

Ionel Danca: Insula Belina revine in domeniul public al statului. E o reparatie a unei monstruozitati juridice realizate de PSD

Guvernul Orban a adoptat o Hotarare care prevede readucerea insulei Belina in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in administrarea Apelor Romane. Este o reparatie a unei.

Insula Belina si Bratul Pavel au revenit in domeniul public al statului!

Insula Belina revine in inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului si in ad.

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie.

Alexandru Rafila pune tunurile pe Guvernul Orban:DSP-urile continua sa fie conduse de persoane care nu au treaba cu sanatatea publica

Medicul Alexandru Rafila, cap de lista al PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, critica Guvernul Orban pentru faptul ca in continuare lasa la conducerea Directiilor de Sanatate Publica persoane care nu sunt pregatite pentru asemenea functii.

Guvernul Orban, la un an de la preluarea mandatului: Am demarat cea mai ampla operatiune de dotare a sistemului sanitar si am pus bazele celui mai vast program national de investitii din ultimii 30 de ani

Guvernul a publicat un Raport de activitate la un an de la preluarea mandatului de premier de catre Ludovic Orban, in care sunt trecute toate masurile sociale si pentru stimularea economiei in contextul problematic.

Guvernul Orban sta pe un butoi cu pulbere fix cand incepe campania

Prima zi de campanie electorala a fost, totodata, si prima zi cand s-a depasit pragul de 10 mii de noi cazuri de infectari, coroborate si cu peste 1. 000 de pacienti grav bolnavi cu COVID, internati la terapie intensiva, iar Guvernul PNL intra in aceasta campanie cu o adevarata bomba cu ceas care ii ticaie in curte.

Razvan Cuc ataca Guvernul Orban: A fost nevoie sa moara oameni ar trebui sa fie sloganul celor de la PNL

Fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc, cap de lista pentru Senat din partea PSD Neamt, a lansat miercuri un atac asupra Guvernului Orban, pe care-l catalogheaza drept criminal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )