Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an

Adevărul Adevărul,
Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an

Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an, principalul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea hotararilor privind organizarea si functionarea ministerelor. continuă pe Adevărul

Guvernul se reuneste luni in sedinta. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste luni in sedinta, la Palatul Victoria.

Guvernul Orban, decizii de ultima ora

Executivul se reuneste, astazi, la Palatul Victoria, pentru ultima sedinta de Guvern din 2019.

Executivul se reuneste pentru ultima sedinta de Guvern din 2019

ACTUALIZARE - Ministrul Transporturilor: Suntem pregatiti sa actionam pentru desfasurarea traficului in conditii de iarna. --- * ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta prin care Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 se desfiinteaza. --- * ACTUALIZARE - Raluca Turcan: Proiectele pe care Guvernul si-a angajat raspunderea au fost depuse la Secretariatul General pentru exercitarea dreptului de sesizare Curtii Constitutionale.

Guvernul desfiinteaza Institutul Revolutiei condus de Ion Iliescu. Ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta din acest an a Executivului. UPDATE

Premierul Ludovic Orban a aprobat introducerea pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Guvern din acest an un proiect de ordonanta de urgenta privind desfiintarea Institutului Revolutiei, condus de Ion Iliescu. Proiectul a fost adoptat in sedinta de guvern.

Guvernul se reuneste vineri seara in sedinta, la Palatul Victoria

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria. Potrivit programului anuntat de Biroul de presa al Executivului, sedinta de Guvern incepe la ora 20.

Cabinetul Orban se intruneste in sedinta de guvern

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria.

Guvernul se reuneste in sedinta, la Palatul Victoria

Guvernul se reuneste vineri in sedinta, la Palatul Victoria.

Ion Iliescu a rabufnit dur, dupa lovitura primita de la Guvernul Orban. E o porcarie!

Guvernul a adoptat astazi o ordonanta de urgenta privind desfiintarea lnstitutului Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu. insa fostul presedinte al Romaniei nu vede deloc cu ochi buni acest demers. Executivul in frunte cu Ludovic Orban a adoptat luni o ordonanta de urgenta ce prevede desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, in fruntea caruia s-a aflat Ion .

Reorganizarea ministerelor, ocazie pentru guvernul Orban de a pune ordine in sistemul bugetar

In 30 decembrie are loc sedinta de guvern dedicata aprobarii HG-urilor de organizare si functionare a ministerelor. Ocazie speciala pentru guvernul Orban, sa proiecteze un stat suplu, flexibil, reducand drastic cheltuielile de functionare a statului. Este o ocazie unica, prin prisma contextului politic si economic actual. Daca rateaza aceasta sansa, PNL si guvernarea Iohannis-Orban nu vor avea ce sa prezinte alegatorilor in campania electorala.

Gelu Voican Voiculescu nu intelege de ce Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei: Adevaratii revolutionari au fost nesocotiti

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime impotriva umanitatii in dosarul evenimentelor din decembrie 1989, a reactionat luni seara, dupa ce Guvernul Orban a adoptat un OUG pentru desfiintarea Institutului Re.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )