Libnet.ro
UNICEF

14:15

Guvernul Orban, decizii de ultima ora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Orban, decizii de ultima ora

Executivul se reuneste, astazi, la Palatul Victoria, pentru ultima sedinta de Guvern din 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Iliescu a rabufnit dur, dupa lovitura primita de la Guvernul Orban. E o porcarie!

Guvernul a adoptat astazi o ordonanta de urgenta privind desfiintarea lnstitutului Revolutiei Romane, condus de Ion Iliescu. insa fostul presedinte al Romaniei nu vede deloc cu ochi buni acest demers. Executivul in frunte cu Ludovic Orban a adoptat luni o ordonanta de urgenta ce prevede desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, in fruntea caruia s-a aflat Ion .

Codrin Stefanescu a luat foc dupa OUG-urile pe banda date de Guvernul Orban: Multe si ticaloase, date de fantomele portocalii

Codrin Stefanescu se revolta dupa ce Guvernul Orban a dat mai multe ordonante de urgenta. Executivul liberal a adoptat si un Memorandum privind desfiintarea SIIJ, desi printr-un referendum romanii au cerut ca Guvernul sa nu mai legifereze prin OUG in domeniul Justitiei.

Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an

Guvernul Orban se reuneste luni in ultima sedinta din acest an, principalul punct pe ordinea de zi fiind aprobarea hotararilor privind organizarea si functionarea ministerelor.

ALDE, dupa ce Guvernul Orban a hotarat sa desfiinteze SIIJ: inainte de decizie, Guvernul sa mai spuna daca acordul intre ALDE si PNL mai e valabil

Vicepresedintele ALDE face precizari dupa ce Guvernul Orban a hotarat desfiintarea SIIJ. Varujan Vosganian reaminteste Guvernului ca una dintre conditiile ALDE si acceptate de PNL pentru sustinerea Guvernului Orban a fost aceea ca situatia Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) se rezolva prin dezbatere parlamentara, nu OUG sau asumare.

Reorganizarea ministerelor, ocazie pentru guvernul Orban de a pune ordine in sistemul bugetar

In 30 decembrie are loc sedinta de guvern dedicata aprobarii HG-urilor de organizare si functionare a ministerelor. Ocazie speciala pentru guvernul Orban, sa proiecteze un stat suplu, flexibil, reducand drastic cheltuielile de functionare a statului. Este o ocazie unica, prin prisma contextului politic si economic actual. Daca rateaza aceasta sansa, PNL si guvernarea Iohannis-Orban nu vor avea ce sa prezinte alegatorilor in campania electorala.

Gelu Voican Voiculescu ameninta Guvernul Orban cu instanta, dupa ce a desfiintat Institutul Revolutiei

Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 IRRD) va intreprinde demersurile legale pentru a impiedica punerea in aplicare a acestei masuri pe cat de arbitrara, pe atat de abuziva, a reactionat Gelu Voican Voiculescu, directorul IRRD, dupa ce Guvernul Orban a desfiintat institutia.

Ce leafa avea Gelu Voican Voiculescu ca director al Institutului Revolutiei, desfiintat de Guvernul Orban

Guvernul Orban a desfiintat Institutului Revolutiei Romane IRRD), condus de tandemul Ion Iliescu presedinte) - Gelu Voican Voiculescu director). Gelu Voican Voiculescu a peluat prin forta sefia IRRD in martie 2018, insa nu si-a publicat declaratia de avere pe site-ul institutiei, asa cum cere legea. Leafa sa era de 7. 359 de lei, potrivit informatiilor Adevarul.

Gelu Voican Voiculescu nu intelege de ce Guvernul Orban desfiinteaza Institutul Revolutiei: Adevaratii revolutionari au fost nesocotiti

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime impotriva umanitatii in dosarul evenimentelor din decembrie 1989, a reactionat luni seara, dupa ce Guvernul Orban a adoptat un OUG pentru desfiintarea Institutului Re.

Cartelele prepay pot fi cumparate fara buletin pana pe 31 martie 2020. Guvernul Orban a prelungit termenul prevazut initial

Cartelele preplatite pot fi cumparate fara buletin pana pe 31 martie 2020, a decis, luni, Guvernul Orban, care a prelungit termenul stipulat de OUG 622019, care prevedea ca masura va intra in vigoare din prima.

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie

Anunt de ultima ora! Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in cazul pacientei arse pe masa de operatie, duminica trecuta, la Spitalul Floreasca. Primele masuri luate de ministrul Sanatatii, in cazul pacientei arse pe masa de operatie O pacienta a luat foc pe masa de operatie, duminica trecuta. Incidentul a fost facut public .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )