Libnet.ro
UNICEF

06:45

Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

B1 B1,
Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni, proiectul de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, cel mai recent motiv de clinci dintre PSD si PNL. Printre prevederile actului normativ se. continuă pe B1

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

DOCUMENT Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Un profund val de nemultumire, dupa scrutinele din 2012 si 2016

Guvernul spune, in expunerea de motive a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi pe care isi va asuma raspunderea in Parlament, ca sistemul actual a provocat in societate un profund val de nemultumire.

Guvernul Orban, admonestat din Parlamentul European: Un lider politic italian cere renuntarea la asumare pe alegeri in doua tururi

Europarlamentarul italian Simona Bonafe, vicepresedinte al Grupului SD, considera ca Guvernul Orban pune in pericol corectitudinea competitiei electorale prin angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tuturi.

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii. Ce se intampla cu banii de pensii si alocatii

Guvernul a prorogat dublarea alocatiilor pe motiv ca in buget nu au fost cuprinse sumele aferente cresterii, dupa ce initial s-a votat dublarea acestora. Premierul Ludovic Orban sustine ca nu este obligatoriu ca alocatiile sa fie dublate din a doua jumatate a anului. Guvernul Orban, lovitura dura pentru pensionari si copii Alocatiile pentru copii vor .

GABRIELA FIREA: Guvernul Orban a acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Guvernul Orban ar fi acordat facilitati fiscale doar anumitor societati private, nu intregului mediu de afaceri. Firea a reactionat in urma declaratiei premierului Ludovic Orban, care a vorbit despre scutirea de impozit pentru IT-isti.

Guvernul Orban demareaza marea dezbatere nationala pe tema Green Deal. Orban: Vom analiza consecintele asupra Romaniei, obiectivele asumate si pozitia tarii pe acest subiect (VIDEO)

Guvernul Orban va demara o serie de consultare publica a mediului de afaceri, organizatiilor profesionale si sindicatelor cu privire la ce se numeste Green Deal si consecintele sale asupra Romaniei. De.

Marius Budai acuza Guvernul Orban de cinism in tratarea romanilor - privind pensiile si alocatiile

Marius Budai sustine ca Guvernul Orban a indatorat Romania cu 18,5 miliarde de lei, dar nu vor fi lu.

Surse: Documentele privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor au ajuns la Parlament

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni dimineata, documentele necesare pentru demararea procedurii de angajare a raspunderii in privinta modificarii legii electorale, in sensul revenirii la alegerea primarilor in doua tuturi de scrutin. Surse politice sustin ca acestea au ajuns deja.

GUVERNUL ORBAN A DECIS: Primarii, alesi in doua tururi

Marcel Ciolacu, presedinte PSD: O sa depunem o motiune de cenzura impreuna cu primii parteneri, cu grupul UDMR Guvernul a decis, ieri, sa isi asume raspunderea in Parlament pentru legea privind alegerea primarilor in urma a doua tururi de scrutin, in cazul in care, in primul tur, niciunul dintre competitori nu obtine 50%+1 din numarul total al voturilor exprimate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )