Libnet.ro
UNICEF

22:45

DOCUMENT Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Un profund val de nemultumire, dupa scrutinele din 2012 si 2016

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Un profund val de nemultumire, dupa scrutinele din 2012 si 2016

Guvernul spune, in expunerea de motive a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi pe care isi va asuma raspunderea in Parlament, ca sistemul actual a provocat in societate un profund val de nemultumire. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

DOCUMENT Cum vrea guvernul sa combata turismul electoral: Pot vota intr-o localitate doar cei care au resedinta acolo de cel putin trei luni

Guvernul Ludovic Orban a introdus, in proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi, pentru care-si asuma raspunderea, un alineat ce prevede ca pot vota intr-o localitate doar cei care au domiciliul acolo de cel putin trei luni, masura fiind luata pentru limitarea situatiilor de turism electoral. Cum justifica Guvernul proiectul pentru alegerea primarilor in doua tururi: Unii edili urmaresc obtinerea unei sustineri facile din partea unei minoritati Dupa scrutinele din 2012 si 2016 s-a generat un profund val de nemultumire.

Guvernul Orban a transmis Parlamentului proiectul de lege pentru alegerea primarilor in doua tururi Cum vrea PNL sa combata turismul electoral si sa incurajeze pluralismul

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni, proiectul de lege pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi, cel mai recent motiv de clinci dintre PSD si PNL. Printre prevederile actului normativ se.

Deputatul USR Ionut Mosteanu: Nu impartasesc entuziasmul legat de asumarea pe alegerea primarilor. Nu plec dupa fente PNL

Deputatul USR Ionut Mosteanu spune ca nu impartaseste entuziasmul legat de asumarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi si ca nu pleaca dupa fente ale PNL, asa cum nu a plecat nici dupa fentele PSD. El sustine ca astfel se va ajunge la o motiune care probabil va trece, ca nu o sa mai avem primari in doua tururi si incepe mecanismul pentru anticipate, pe un scenariu gresit insa. Estimarea mea e . ) ca vom ramane cu alegeri de primari intr-un tur si cu o criza guvernamentala, afirma deputatul USR.

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, pe 29 ianuarie

UPDATE - Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi pe data de 29 ianuarie, a stabilit Biroul Permanent.

Surse: Documentele privind angajarea raspunderii pe alegerea primarilor au ajuns la Parlament

Guvernul Orban a transmis Parlamentului, luni dimineata, documentele necesare pentru demararea procedurii de angajare a raspunderii in privinta modificarii legii electorale, in sensul revenirii la alegerea primarilor in doua tuturi de scrutin. Surse politice sustin ca acestea au ajuns deja.

Turcan: Motiunea PSD nu va trece. Vom ajunge la alegerea primarilor in doua tururi

Viceprim-ministrul Raluca Turcan si-a exprimat convingerea ca nu va trece motiunea pe care PSD intentioneaza sa o depuna, dupa ce Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea in Parlament cu privire la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Ludovic Orban explica graba asumarii raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi. Strategia premierului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia asumarii raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, in detrimentul unei ordonante de urgenta, pentru ca, in cazul unei OUG, exista riscul sa fie atacata de Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )