Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban: Guvernul intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pentru politisti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Guvernul intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pentru politisti

Premierul Ludovic Orban a spus ca Guvernul intentioneaza sa creasca varsta de pensionare pentru politisti. continuă pe Antena3

Guvernul vrea sa creasca varsta de pensionare pentru politisti. Orban: La Politia Locala era un politist pensionat la 42 de ani cu pensie de peste 50 de milioane si salariu baban

Intentia Guvernului este de a creste varsta de pensionare pentru politisti, a declarat joi premierul Ludovic Orban. El spune ca atunci cand a fost modificat prin ordonanta de urgenta sistemul nesimtit de calcul al pensiilor pentru sefimea din Ministerul de Interne s-au pensionat mii de cadre pentru a beneficia de conditiile privilegiate de pensionare care erau anterior modificarii ordonantei.

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban .

Guvernul vrea sa creasca varsta de pensionare pentru politisti. Anuntul lui Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi ca Guvernul ia in calcul cresterea varstei de pensionare pentru o anumita categorie de angajati si sa modifice legea pensiilor astfel incat sa fie eliminate toate abuzurile care au fost facute in calculul pensiilor.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget.

ALOCATII 2020. Ludovic Orban, anuntul surprinzator despre alocatii: E cu totul si cu totul diferit

Ludovic Orban a vorbit despre cresterea alocatiilor pentru copii, afirmand ca Guvernul isi doreste aceasta masura.

LUDOVIC ORBAN: Nu este corect sa platim pensii speciale pentru primari

Plata pensiilor speciale catre primari nu este corecta si se asteapta decizia Curtii Constitutionale privind aceasta ordonanta, a afirmat luni, prim-ministrul Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban, afirmatie ingrijoratoare pentru pensionari

Ludovic Orban a facut o afirmatie ingrijoratoare pentru pensionari.

LUDOVIC ORBAN: Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia, nu un creator de obstacole, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, citat de Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: in procesul de dezvoltare economica, ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca

Ponderea capitalului autohton trebuie sa creasca in procesul de dezvoltare economica, iar autoritatile trebuie sa fie un partener si un sustinator al acestuia si nu un creator de obstacole, a declarat luni premierul Ludovic Orban, la Forumul Capitalului Romanesc, relateaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe anul 2020

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Indemnizatiile demnitarilor vor fi inghetate --- * ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pana la sfarsitul lunii tara noastra va avea buget. --- Pana pe data de 23 decembrie, Guvernul urmeaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurarilor sociale pe anul 2020 si asupra modificarii OUG 114.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )