Libnet.ro
UNICEF

07:46

Guvernul, pregatit sa isi asume raspunderea pe legea bugetului de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul, pregatit sa isi asume raspunderea pe legea bugetului de stat

Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru convocarea plenului celor doua Camere ale Parlamentului este 23 decembrie Premierul Ludovic Orban a primit, ieri, acordul Biroului Politic National al PNL pentru asumarea raspunderii guvernului pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

Turcan: Ne angajam raspunderea pe mai multe proiecte Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, marti seara, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe mai multe proiecte, respectiv Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114, intentia Guvernului fiind ca in 23 decembrie acestea sa fie prezentate Parlamentului.

Orban: Exista 75% sanse pentru angajarea raspunderii pe legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a apreciat luni ca exista 75% sanse ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe legea bugetului si 25% sanse ca aceasta sa fie adoptata pe calea dezbaterilor parlamentare.

Sedinta PNL. Se va decide cum va fi adoptata legea bugetului de stat

Biroul Executiv al PNL se reuneste, luni, si ar urma sa decida forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat pentru 2020 - asumarea raspunderii sau dezbatere parlamentara.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, a declarat premierul Ludovic Orban.

Turcan explica motivul pentru care PNL a decis sa-si asume raspunderea pe buget

Continua razboiul dintre PSD si PNL, pe tema asumarii raspunderii pe Legea bugetului de stat, de dat.

PNL decide, astazi, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat

Biroul Executiv al PNL se reuneste, luni, si ar urma sa decida forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat pentru 2020 - asumarea raspunderii sau dezbatere parlamentara.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget, pe 23 decembrie: Ingheata indemnizatiile demnitarilor si reduce subventia pentru partide

Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului pentru 2020. Cabinetul Orban va veni cu asumarea in Parlament pe 23 decembrie, a precizat premierul, potrivit Ziare. com .

Guvernul decide, astazi, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului pe 2020

Guvernul va decide, marti, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului pentru anul 2020, conducerea PNL afirmand ca in mare parte se vorbeste despre asumarea raspunderii.

Guvernul trece legea bugetului prin asumarea raspunderii. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, ca Guvernul are sustinerea conducerii PNL pentru asumarea raspunderii pe legea bugetului, iar data cea mai potrivita pentru acest lucru este 23 decembrie. Am avut.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )