Libnet.ro
UNICEF

15:30

Orban: Exista 75% sanse pentru angajarea raspunderii pe legea bugetului

Antena3 Antena3,
Orban: Exista 75% sanse pentru angajarea raspunderii pe legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a apreciat luni ca exista 75% sanse ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe legea bugetului si 25% sanse ca aceasta sa fie adoptata pe calea dezbaterilor parlamentare. continuă pe Antena3

Surse: PNL a decis sa adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, au declarat surse politice pentru Antena 3.

Fost judecator: Referendumul pe Justitie nu permite angajarea raspunderii Guvernului in acest domeniu

Avocatul Toni Neacsu, fost judecator si membru CSM, apreciaza ca angajarea raspunderii Executivului pe modificari ale unor legi in domeniul justitiei este interzisa dupa referendumul din 26 mai.

PROBLEMELE MEDIULUI DE AFACERI, PE AGENDA GUVERNULUI ORBAN Parteneriat public-privat pentru dezvoltarea economiei nationale

Premierul Ludovic Orban si reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei au semnat o declaratie de colaborare a mediului de afaceri cu Guvernul Romaniei, prin care sunt stabilite prioritatile ce vor face subiectul dialogului dintre cele doua entitati, in perioada urmatoare.

Aspectul din Codul Rutier pe care nimeni nu l-a luat in seama. Exista amenzi uriase pentru un gest pe care il facem cu totii. in mod sistematic!

Codul Rutier, schimbari peste schimbari, ai putea intelege, in gluma, de ce soferii nu respecta ce este scris in vechea carte. insa, spre ghinionul lor, exista un aspect care a fost acolo tot timpul, dar pe care nimeni nu l-a luat in seama. Unde mai pui ca nerespectarea acestui lucru aduce dupa sine si amenzi .

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii privind alegerea primarilor in doua tururi: Exista majoritate in Camera Deputatilor, unde sunt 3 proiecte legislative. PSD refuza sa le puna pe ordinea de zi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, referitor la o posibila angajare a raspunderii de catre Guvern in privinta alegerii primarilor in doua tururi, ca exista o majoritate in Camera Deputatilor, unde.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Radu Tudor: Bomba politica a finalului de an. Guvernul Orban isi forteaza norocul

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020.

Iohannis: Angajarea raspunderii Guvernului pe buget - o varianta fezabila

Bugetul pe anul viitor este unul bun, care prevede sumele necesare la toate capitolele, iar varianta angajarii raspunderii Guvernului pe acest proiect este fezabila, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis.

USR se alatura criticilor Guvernului pentru asumarea raspunderii pe buget

Planul anuntat de PNL care vrea sa isi asume raspunderea pe bugetul pentru anul 2020 a scos USR din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )