Libnet.ro
UNICEF

07:15

Guvernul de la Roma salveaza de la faliment cea mai veche banca din lume

Adevărul Adevărul,
Guvernul de la Roma salveaza de la faliment cea mai veche banca din lume

Guvernul de la Roma a aprobat un decret pentru salvarea Bancii Monte dei Paschi di Siena SpA BMPS), dupa ce cea mai veche banca din lume nu a reusit sa gaseasca un investitor dispus sa participe la majorarea de capital. continuă pe Adevărul

Cea mai mare banca din Kazahstan, salvata de stat printr-un program de 4,5 miliarde de dolari

Kazahstan a extins un imprumut de urgenta pentru cea mai mare banca din tara, Kazkommertsbank JSC, acesta fiind un prim pas dintr-un program de salvare care ar putea ajunge la 4,5 miliarde dolari, potrivit unor surse citate de Bloomberg, potrivit News. ro.

Rusia BLOCHEAZA la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila

Autoritatile aviatice ruse au blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila. Rosaviatsia, autoritatea de reglementare in domeniu, a luat aceasta decizie.

Rusia blocheaza la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila

Autoritatile aviatice ruse au blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016 |adevarul.ro

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Suntem iar la COADA CLASAMENTULUI. PASAPORTUL ROMANESC are cea mai slaba putere de circulatie fara viza din UE

Pasaportul romanesc are cea mai slaba putere de circulatie fara viza dintre cele din Uniunea Europeana, arata un clasament alcatuit de World Economic Forum. in opinia lui Mircea Geoana, acest lucru.

Asa arata cea mai noua cafenea cu juice bar din Bucuresti

Handsome Monk Coffee House este cea mai noua cafenea din Bucuresti, in care se regaseste si un juice bar cu sucuri naturale. Localul se afla in Park Lake si a fost deschis de un roman dupa o investitie de 300. 000 euro.

LEUL SE PRABUSESTE! Situatia POLITICA a dus la cea mai semnificativa depreciere a monedei nationale din ultimele sase luni

Euro a ajuns vineri la maximul din ultimele sase luni, iar dolarul a crescut, pe fondul incertitudinilor de pe scena politica. Banca Nationala a Romaniei BR) a anuntat vineri un curs de referinta de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2125 seconds )