Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cea mai mare banca din Kazahstan, salvata de stat printr-un program de 4,5 miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Kazahstan, salvata de stat printr-un program de 4,5 miliarde de dolari

Kazahstan a extins un imprumut de urgenta pentru cea mai mare banca din tara, Kazkommertsbank JSC, acesta fiind un prim pas dintr-un program de salvare care ar putea ajunge la 4,5 miliarde dolari, potrivit unor surse citate de Bloomberg, potrivit News. ro. continuă pe Adevărul

Guvernul de la Roma salveaza de la faliment cea mai veche banca din lume

Guvernul de la Roma a aprobat un decret pentru salvarea Bancii Monte dei Paschi di Siena SpA BMPS), dupa ce cea mai veche banca din lume nu a reusit sa gaseasca un investitor dispus sa participe la majorarea de capital.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016 |adevarul.ro

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Unde a concertat cel mai mare cor din lume. 64 de membri ai celebrului Ansamblu Alexandrov, disparuti in tragedia aviatica de la Soci

64 de membri ai celui mai cunoscut cor din lume au fost dati disparuti in Marea Neagra, chiar in ziua de Craciun, dupa ce aeronava in care se aflau a disparut de pe radarele turnurilor de control ale aeroporturilor la scurt timp dupa ce a decolat din statiunea Soci.

Asa arata cea mai noua cafenea cu juice bar din Bucuresti

Handsome Monk Coffee House este cea mai noua cafenea din Bucuresti, in care se regaseste si un juice bar cu sucuri naturale. Localul se afla in Park Lake si a fost deschis de un roman dupa o investitie de 300. 000 euro.

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa se construieste la Brasov

Brasovul va avea, din luna martie, un nou punct de atractie: este vorba despre cel mai mare mall din Europa destinat copiilor.

Medicii celui mai mare spital din Oltenia lucreaza cu aparate mai vechi de 30 de ani: Nu mai avem siguranta. Trebuie sa improvizam

Medicii care isi desfasoara activitatea la Clinica de Urologie din cadrul Spitalului Judetean din Craiova sunt pe punctul de a sista activitatea. Cadrele medicale sunt nevoite sa lucreze cu aparatura mai veche de 30 de ani.

Vanzarile auto din Statele Unite vor inregistra un record si anul acesta

Vanzarile auto in SUA, a doua cea mai mare piata din lume, vor inregistra o crestere usoara anul acesta, depasind cu doar 5. 000 de vehicule nivelul record de anul trecut. Luna aceasta urmeaza sa se inregistreze un declin al livrarilor de 2,2%, au previzionat joi companiile de cercetare a pietei JD Power si LMC Automotive, transmite Reuters.

Rusia BLOCHEAZA la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila

Autoritatile aviatice ruse au blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila. Rosaviatsia, autoritatea de reglementare in domeniu, a luat aceasta decizie.

Rusia blocheaza la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila

Autoritatile aviatice ruse au blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )