Libnet.ro
UNICEF

23:00

Guvernul SUA a inceput sa emita licente pentru companiile care aprovizioneaza grupul chinez Huawei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul SUA a inceput sa emita licente pentru companiile care aprovizioneaza grupul chinez Huawei

Guvernul american a inceput sa emita licentele pentru unele dintre companiile care aprovizioneaza grupul chinez de telecomunicatii Huawei, care se afla pe o lista neagra din motive de securitate, oferind o mult-asteptata claritate pentru industrie, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta legea! Ce se va intampla din ianuarie 2020

Politia Romana face un nou anunt cu privire la conditiile de legitimare ale cetatenilor. Ce sanctiuni prevede legea pentru romanii care refuza sa se legitimeze in fata unui organ al legii? Politia Romana a anuntat, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook masurile pe care le pot lua in masura in care intalnesc cetateni care .

SUA pune capat unei derogari prin care permitea Iranului sa dezvolte activitati civile nucleare

Statele Unite au decis sa puna capat unei derogari care permitea Iranului sa continue sa dezvolte activitati civile in instalatia nucleara de la Fordo, in colaborare cu intreprinderi straine, o decizie condamnata ferm de Rusia si regretata de Franta, relateaza Reuters.

Gluma sau avertisment? Mesajul Politiei Romane pentru cei care exploateaza sexual tinere: Cum iti suna termenul de loverboy in puscarie?

Politia Romana a anuntat, pe pagina de Facebook, ca a destructurat o retea care activa in Romania si in Marea Britanie exploatand fete prin metoda loverboy. Mesajul postat pe reteaua de socializare a institutiei se doreste a fi un avertisment pentru acest tip de Don Juan, dar se incheie cu un comentariu cel putin deplasat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )