Libnet.ro
UNICEF

07:00

Guvernul vrea sa vanda pe bursa mai multe pachete de actiuni detinute la companii. Din vanzarea participatiilor minoritare ar obtine peste 1 miliard de euro

Hotnews Hotnews,
 Guvernul vrea sa vanda pe bursa mai multe pachete de actiuni detinute la companii. Din vanzarea participatiilor minoritare ar obtine peste 1 miliard de euro

Guvernul vrea sa renunte la cat mai multe participatii ale statului detinute la diverse companii. Astfel, Guvernul sustine ca a reanalizat portofoliul de participatii ale statului la societati nationale strategice blue chips), a identificat companiile cu cel mai mare potential de a trezi un interes ridicat din partea investitorilor romani si straini si a aprobat continuarea programului de listari in orizontul de timp 2015-2016, atat prin oferte publice initiale IPO), cat si prin majorari ale cotelor de free-float pentru societati deja listate. Vezi de la ce companii vrea Guvernul sa vanda actiunile detinute de stat. continuă pe Hotnews

Guvernul vrea sa listeze la bursa companiile strategice la care detine participatii minoritare. Sunt vizate subsidiarele Telekom, Enel si E.ON

Guvernul anunta ca a aprobat crearea unui colectiv de lucru operativ, insarcinand Ministerul Finantelor si Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) sa gestioneze coordonarea programului de listare de companii pe bursa, astfel incat noi listari sa aiba loc inca din toamna acestui an.

Pomi care fac mai multe tipuri de fructe. Un corcodus poate produce chiar si 10 soiuri de fructe

Puteti avea o livada sau gradina mult mai bogata, cu mai multe fructe, fara sa fiti nevoiti sa plantati foarte multi pomi fructiferi. Metoda de altoire prin despicatura va permite inclusiv sa obtineti de la un singur arbore mai multe tipuri de fructe, rezultand atfel pomi hibrizi. adevarul. ro va spune cum sa obtineti pomi care fac mai multe tipuri de fructe.

Pastrarea numelui dupa casatorie: De ce tot mai multe femei raman cu numele de fata

Pana recent, era de neconceput ca femeia sa nu ia numele barbatului dupa casatorie, insa mai nou tot mai multe decis sa-si pastreze numele de fata. De unde a pornit acest fenomen si cum isi justifica decizia femeile.

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate, marti seara, din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti pentru a naviga. Nu se stie exact ce aplicatie iPad s-a defectat sau daca vina.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti (VIDEO)

Pericol de inundatii in cinci judete. Hidrologii au emis avertizari cod galben pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti. Avertizarile intra in vigoare astazi la ora 12 si.

Rulaj mai ridicat cu actiuni Fondul Proprietatea

Bursa de la Bucuresti a inchis vineri in crestere, sustinuta de cotatiile BRD si Romgaz SNG), in timp ce o mare parte a rulajului a rezultat din transferurile cu actiuni Fondul Proprietatea FP), in atentia investitorilor inaintea listarii la Londra saptamana urmatoare.

Anca Vlad: Guvernul vrea sa desfiinteze profesiile liberale. Ma doare disperarea unor antreprenori

Guvernul incearca prin Hotarare sa abroge textul din Codul Fiscal conform caruia profesiile liberale si cei platiti prin drepturi de autor sunt activitati independente, acestea urmand sa fie recalificate ca dependente, a declarat Anca Vlad,.

Cum se modifica creierul celor care vorbesc mai multe limbi

Persoanele care vorbesc cel putin doua limbi vad lumea diferit, arata rezultatele unor studii noi mentionate de mashable. com. Mai mult, bilingvii se angajeaza mai repede, inteleg mai usor si au o rezistenta mai mare la boli.

Perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti la persoane suspectate de mai multe furturi din societati comerciale: Prejudicul este estimat la 350.000 de lei

Politistii desfasoara miercuri dimineata, 10 perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din societati comerciale. Actiunea are.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )