Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti

B1 B1,
Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate, marti seara, din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti pentru a naviga. Nu se stie exact ce aplicatie iPad s-a defectat sau daca vina. continuă pe B1

O eroare pe iPad folosit de piloti a blocat la sol zeci de zboruri American Airlines

O aparenta eroare a unui program iPad folosit de catre piloti pentru a naviga a condus la amanarea, marti seara, a mai multor zboruri in Statele Unite ale companiei americane American Airlines, relateaza CNN Money.

Pomi care fac mai multe tipuri de fructe. Un corcodus poate produce chiar si 10 soiuri de fructe

Puteti avea o livada sau gradina mult mai bogata, cu mai multe fructe, fara sa fiti nevoiti sa plantati foarte multi pomi fructiferi. Metoda de altoire prin despicatura va permite inclusiv sa obtineti de la un singur arbore mai multe tipuri de fructe, rezultand atfel pomi hibrizi. adevarul. ro va spune cum sa obtineti pomi care fac mai multe tipuri de fructe.

Pastrarea numelui dupa casatorie: De ce tot mai multe femei raman cu numele de fata

Pana recent, era de neconceput ca femeia sa nu ia numele barbatului dupa casatorie, insa mai nou tot mai multe decis sa-si pastreze numele de fata. De unde a pornit acest fenomen si cum isi justifica decizia femeile.

Guvernul vrea sa vanda pe bursa mai multe pachete de actiuni detinute la companii. Din vanzarea participatiilor minoritare ar obtine peste 1 miliard de euro

Guvernul vrea sa renunte la cat mai multe participatii ale statului detinute la diverse companii. Astfel, Guvernul sustine ca a reanalizat portofoliul de participatii ale statului la societati nationale strategice blue chips), a identificat companiile cu cel mai mare potential de a trezi un interes ridicat din partea investitorilor romani si straini si a aprobat continuarea programului de listari in orizontul de timp 2015-2016, atat prin oferte publice initiale IPO), cat si prin majorari ale cotelor de free-float pentru societati deja listate. Vezi de la ce companii vrea Guvernul sa vanda actiunile detinute de stat.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti (VIDEO)

Pericol de inundatii in cinci judete. Hidrologii au emis avertizari cod galben pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti. Avertizarile intra in vigoare astazi la ora 12 si.

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al Astra Giurgiu. Cine ii ia locul

Dorinel Munteanu a fost inlocuit din functia de antrenor al echipei Astra Giurgiu, dupa doar 9 etape. Locul sau a fost luat de Marius Sumudica, demis recent de la Concordia Chiajna.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso a fost salvat din Bolivia si se afla in Chile

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso si croatul Mario Tadici, incarcerati in Bolivia in 2009 pentru terorism si eliberati la inceputul lui 2015, au fost salvati din Bolivia de o organizatie caritabila.

Utile: Acesta este cel mai puternic antibiotic natural. Ucide orice infectie din organism; Ce trebuie sa schimbi in dieta ca sa fii pregatita de plaja; Descoperirea cercetatorilor - Zaharul sau aspartamul? Care este mai sanatos?

Ce sa faci ca sa nu mai ai probleme cu sinusurile. Aceasta perioada favorizeaza aparitia unor probleme cu sinusurile, din cauza schimbarilor. Cum sa iti verifici tiroida acasa. Cel mai simplu mod de a-ti verifica tiroida este cu ajutorul unui termometru. Acest test a fost creat de fizicianul american.

Cum se modifica creierul celor care vorbesc mai multe limbi

Persoanele care vorbesc cel putin doua limbi vad lumea diferit, arata rezultatele unor studii noi mentionate de mashable. com. Mai mult, bilingvii se angajeaza mai repede, inteleg mai usor si au o rezistenta mai mare la boli.

Perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti la persoane suspectate de mai multe furturi din societati comerciale: Prejudicul este estimat la 350.000 de lei

Politistii desfasoara miercuri dimineata, 10 perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din societati comerciale. Actiunea are.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )