Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pastrarea numelui dupa casatorie: De ce tot mai multe femei raman cu numele de fata

Antena3 Antena3,
Pastrarea numelui dupa casatorie: De ce tot mai multe femei raman cu numele de fata

Pana recent, era de neconceput ca femeia sa nu ia numele barbatului dupa casatorie, insa mai nou tot mai multe decis sa-si pastreze numele de fata. De unde a pornit acest fenomen si cum isi justifica decizia femeile. continuă pe Antena3

Elixirul creativitatii - De ce marile corporatii sunt tot mai dornice sa gazduiasca startup-uri si sa invete de la ele

Tot mai multe companii foarte mari gazduiesc startup-uri pe care le finanteaza si uneori le lasa sa se dezvolte liber, sperand ca ideile implementate de ele pot ajuta intreaga multinationala. Intr-un startup de succes birocratia e minima si inovatia e la un nivel ridicat, exact opusul situatiei dintr-o companie mamut cu zeci sau sute de mii de angajati, scrie Fortune. Mai mult, unii giganti ai tehnologiei incearca sa-si antreneze managerii sa gandeasca flexibil, ca si cand ar fi parte a unui startup.

Bitcoin, moneda virtuala care patrunde tot mai puternic in viata reala - Avantaje si pericole

Bitcoin este de departe cea mai cunoscuta moneda virtuala, iar notorietatea ei a crescut si fiindca nu a fost ferita de scandaluri ce au mentinut-o in centrul atentiei. Insa patrunde in vietile noastre fiindca pot fi cumparate tot mai multe feluri de produse cu ea, iar autoritatile si-au indulcit tonul. In articol puteti citi despre nasterea plina de mister a Bitcoin, despre progresul ei deosebit, dar si despre operatiunile dubioase care au afectat imaginea monedei.

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice, internati la Spitalul Grigore Alexandrescu. Unii au 6 - 7 ani

Tot mai multi copii care consuma etnobotanice ajung in clinica de toxicologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, unii avand doar sase - sapte ani, potrivit medicului Dumitru Oraseanu.

Pomi care fac mai multe tipuri de fructe. Un corcodus poate produce chiar si 10 soiuri de fructe

Puteti avea o livada sau gradina mult mai bogata, cu mai multe fructe, fara sa fiti nevoiti sa plantati foarte multi pomi fructiferi. Metoda de altoire prin despicatura va permite inclusiv sa obtineti de la un singur arbore mai multe tipuri de fructe, rezultand atfel pomi hibrizi. adevarul. ro va spune cum sa obtineti pomi care fac mai multe tipuri de fructe.

Guvernul vrea sa vanda pe bursa mai multe pachete de actiuni detinute la companii. Din vanzarea participatiilor minoritare ar obtine peste 1 miliard de euro

Guvernul vrea sa renunte la cat mai multe participatii ale statului detinute la diverse companii. Astfel, Guvernul sustine ca a reanalizat portofoliul de participatii ale statului la societati nationale strategice blue chips), a identificat companiile cu cel mai mare potential de a trezi un interes ridicat din partea investitorilor romani si straini si a aprobat continuarea programului de listari in orizontul de timp 2015-2016, atat prin oferte publice initiale IPO), cat si prin majorari ale cotelor de free-float pentru societati deja listate. Vezi de la ce companii vrea Guvernul sa vanda actiunile detinute de stat.

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate, marti seara, din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti pentru a naviga. Nu se stie exact ce aplicatie iPad s-a defectat sau daca vina.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti (VIDEO)

Pericol de inundatii in cinci judete. Hidrologii au emis avertizari cod galben pe mai multe rauri din Timis, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj si Mehedinti. Avertizarile intra in vigoare astazi la ora 12 si.

FHM a publicat topul celor mai sexy femei din lume: cine ocupa prima pozitie

Actrita si modelul britanic Michelle Keegan a fost votata cea mai sexy femeie din lume, intr-un top anual intocmit de revista pentru barbati FHM.

Cum se modifica creierul celor care vorbesc mai multe limbi

Persoanele care vorbesc cel putin doua limbi vad lumea diferit, arata rezultatele unor studii noi mentionate de mashable. com. Mai mult, bilingvii se angajeaza mai repede, inteleg mai usor si au o rezistenta mai mare la boli.

Perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti la persoane suspectate de mai multe furturi din societati comerciale: Prejudicul este estimat la 350.000 de lei

Politistii desfasoara miercuri dimineata, 10 perchezitii in judetele Ilfov, Teleorman si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din societati comerciale. Actiunea are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )