Libnet.ro
UNICEF

08:30

Haideti sa o intampinam pe Simona Halep, pe masura VICTORIEI: Arena Nationala, luni, ora 20:00. SCRIEM ISTORIE!

B1 B1,
Haideti sa o intampinam pe Simona Halep, pe masura VICTORIEI: Arena Nationala, luni, ora 20:00. SCRIEM ISTORIE!

Simona Halep revine luni in tara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Campioana noastra ajunge pe Aeroportul Henri Coanda la ora 16:15, unde va fi intampinata de presedintele Federatiei Romane. continuă pe B1

Haideti sa o intampinam pe Simona Halep, pe masura VICTORIEI: Arena Nationala, luni, ora 20:00. SCRIEM ISTORIE!

Simona Halep revine luni in tara, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Campioana noastra ajunge pe Aeroportul Henri Coanda la ora 16:15, unde va fi intampinata de presedintele Federatiei Romane.

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast.

Simona Halep, ceremonie cu surprize la Arena Nationala. Mii de oameni i-au strigat numele. Sunt foarte mandra ca sunt romanca!

Simona Halep s-a intors luni dupa-amiaza acasa, dupa ce reusit sa castige la Paris primul sau titlu de grand slam. Simona Halep prezinta romanilor trofeul Rolland Garros pe Arena Nationala. Va fi o.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Gabriela Firea, reactie dupa incidentul de pe Arena Nationala: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o prima reactie dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala, la evenimentul organizat in cinstea victoriei obtinute de Simona Halep. Nicio fapta.

Moment special pe Arena Nationala. Simona Halep a fost ceruta in casatorie de un fan

Simona Halep a avut parte de o propunere la care nu se astepta sub nicio forma. Cea mai buna jucatoare de tenis din lume a fost ceruta in casatorie in timpul evenimentului de pe Arena Nationala oranizat in ci.

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20.

Ilie Nastase, pe Arena Nationala, alaturi de Simona Halep: O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii, adica victoriile (VIDEO)

Simona Halep a fost aclamata luni seara de mii de oameni prezenti pe Arena Nationala din Capitala, unde sportiva a prezentat trofeul cu care s-a intors dupa victoria de la Roland Garros. Pe scena,.

Simona Halep, aplaudata de mii de oameni pe Arena Nationala: Sper ca acest trofeu sa fie inceputul unei noi generatii de campioni (VIDEO)

Primire triumfala pentru Simona Halep. Castigatoarea de la Roland Garros s-a intors acasa iar luni seara prezinta, pe Arena Nationala, in fata a mii de oameni, replica trofeului cucerit la Paris. Simona.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20. 00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )