Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20. continuă pe B1

Simona Halep, primul interviu oficial dupa castigarea Roland Garros

Pentru Simona Halep cariera de jucatoare profesionista si chiar viata va fi de acum impartita intre ce a fost inainte de 9 iunie 2018 si ce urmeaza dupa data cand jucatoarea din Constanta a cucerit primul ei titlu de Mare Slem.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Navratilova o atentioneaza pe Simona Halep si spune ce trebuie sa faca pentru a castiga finala de azi de la Roland Garros

Simona Halep va juca azi, de la ora 16. 00, a treia finala de la Roland Garros, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens.

Simona Halep vs. Sloane Stephens: unde vezi finala de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns intr-o noua finala la Roland Garros. A pierdut in 2014, a pierdut in 2017, dar acest an ar putea fi cu noroc. Iata unde vezi meciul, online si la TV. Daca esti fan Simona Halep, atunci precis vrei sa-i urmaresti meciul ei cu Sloane Stephens, in finala turneului de la Roland [].

Simona Halep, campioana: la ce scor a castigat finala de la Roland Garros

Simona Halep a depasit ghinionul de la Roland Garros. Dupa finalele pierdute in 2014 si 2017, Halep a cucerit trofeul anul acesta. Simona a dat multe emotii fanilor care au venit in numar mare la Paris pentru a o sustine. Meciul a debutat intr-un oarecare dezavantaj pentru Halep. Sloane Stephens lansa numai lovituri puternice, carora [].

Suma enorma pe care a castigat-o Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a castigat pe langa trofeul Roland Garros si 2,2 milioane de euro, suma oferita castigatorului din acest an si care este mai mare cu aproape 5% fata de anul trecut, scrie.

LIVE Simona Halep, in finala: numarul 1 mondial incearca sa cucereasca Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

Simona Halep, inaintea marelui meci de la Roland Garros:Am mai pierdut trei finale si nu a murit nimeni!

Simona Halep se afla in fata unei noi incercari de a castiga primul Grand Slam din cariera ei, dupa ce a esuat in precedentele trei tentative de acest gen.

FOTOGALERIE Simona Halep, regina la Paris. Imaginile unei finale de poveste

Dupa trei finale pierdute, Simona Halep si-a indeplinit visul la Roland Garros. A castigat primul sau titlu de Grand Slam dupa o finala de poveste cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Dupa 40 de ani, imnul Romaniei a rasunat din nou la Roland Garros, acolo unde Virginia Ruzici a cucerit trofeul in 1978. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai frumoase imagini ale finalei de la Paris.

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )